Umutlar Tükendi

Umutlar Tükendi
Umutlar Tükendi

Bölgesel Amatör Lig 4 grupta mücadele eden Çarşambaspor Merzifonspor karşısında ağır darbe aldı. Sezona şampiyonluk parolası ile giren Çarşambaspor Son haftalarda Tarkan Demirhan yönetiminde kaybetmeye devam ediyor. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan çarşamba sporda matematiksel şampiyonluk iddiasının bitmesiyle artık grubunda düşmemenin hesabı yapılıyor.

BAL Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Çarşamba spor, Merzifon spor deplasmanında rakibi karşısında ikinci yarının en kötü oyununu sergileyerek şampiyonluk hayallerini mucizelere bıraktı. Son haftalarda Tarkan Demirhan yönetimindeki Çarşambaspor oynadığı kötü oyun ve neticeler sonucunda eleştirilen yeşil Beyazlı ekip mutlak galibiyet için çıktığı Merzifon deplasmanında maça iyi başlayan taraftı.Çarşambadan az sayıda taraftarların desteklediği Çarşambaspor oyunun hakimiyetini rakibi Merzifon spor'a kaptırdı. Bir türlü oyunda dengeyi kuramayan yeşil beyazlı ekip pozisyon bulmakta zorlanan Çarşambaspor ilk yarıda rakip kalede etkili olamayınca soyunma odasına 0-0 beraberlikle girdi.

Kötü Oyun Kötü Sonuç

Maçın, ikinci yarısında Çarşambaspor forvette yalnız kalan Cihan'ın yanına Yunus Emre’yi alarak başladı. Ancak Çarşambaspor ikinci yarıya rüzgarıda arkasına almasına rağmen etkili olamadı. Rakip Merzifon spor Çarşamba spor’a nazaran daha arzulu ve istekli bir oyun ortaya koymaya başladı. Dakikalar 52 gösterdiğinde Merzifon spor'lu Hasan Çarşamba sporun defansının ve bugün kaleci Mutlu'nun ısınma hareketleri yaparken sakatlanması sonucu şans bulan Doğukan'ın büyük hatasını affetmeyen Kaptan Hasan topu filelerle buluşturdu.

Bu dakikalardan sonra oyun hakimiyetini iyice eline geçiren Merzifon spor pozisyonlar bulmaya başladı.İki net pozisyonu değerlendiremeyen iki net pozisyonu da kaleciye nişanlayan Merzifon sporlu futbolcular farklı bir galibiyetle sahadan ayrılmamaları içten değildi. Sahada hiçbir varlık gösteremeyen Çarşamba spor’da maçın son dakikalarında bir faul pozisyonunda faule maruz kalan İdris rakibine yerden tekme atarak maçın hakemi tarafından direk kırmızı kartla oyun dışında bırakıldı. Bu dakikalardan sonra başka gol olmayınca Merzifonspor karşısında sahada gezinen Çarşamba sporlu futbolcular maçın bitiş düdüğüyle stadyumu boynu bükük terk ettiler.

Demirhan; Bu Takımla Bu Kadar

Karşılaşma sonunda Çarşambaspor Kulüp Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin kötü oyun sonucunda yenilen takımları karşısında morallerinin bozuk olduğu gözlendi. Çarşambaspor teknik sorumlusu Tarkan Demirhan karşılaşma sonunda yaptığı açıklamada; "Kötü oynayarak kaybettik, yapacak bir şey yok. Bu takım sezon başında daha iyi kurulabilirdi. Sezon başında yapılan yanlış transferlerle bu kadar diyerek yönetime gönderme yaptı. Gazetecilerin sorduğu soruya siz göreve geldiğinizde transfer bitmemişti neden transfer yaptırmadınız sorusuna kaçamak cevap verdi. Ben bu konu hakkında fazla konuşmak istemiyorum bu konunun muhatabı Çarşamba spor yöneticileridir diyerek yönetime gönderme yaptı.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir