TSK'NIN GÜLEN YÜZÜ

TSKNIN GÜLEN YÜZÜ
TSK'NIN GÜLEN YÜZLERİ VATANDAŞLARDAN OLUMLU TEPKİ ALMAYA DEVAM EDİYOR...

Foto-galeri için tıklayınız...

Samsun İl Jandarma Komutanlığı Çocuk ve Kadın Şube Kısım Amirliği ile Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığından oluşan heyet, İlçeye bağlı köyleri gezerek 8 Mart Dünya Kadınlar gününü karanfil dağıtarak kutladılar. Vatandaşlardan Jandarmalara büyük ilgi dikkatlerden kaçmadı.

Samsun Jandarma Komutanlığından Çarşamba'ya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeni ile köylerde ki bayanların günlerini kutlamak isteyen personellere İlçe Jandarma Komutanı ve personelleri de eşlik etti. Çarşamba'nın çok sayıda köylerini gezerek yol üzerinde, pazar yerlerinde ve evlerinde ziyaret ettikleri bayanlara karanfil ve çeşitli hediyeler verilerek günleri kutlandı.

Köy ziyaretlerinde özellikle yaşlı bayanların Samsun İl Jandarma Çocuk ve Kadın Şube ve İlçe Jandarma Ekiplerince oluşan personellerin bu anlamlı günde kendilerini hatırlayarak yapılan ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını dile getirerek askeri personellere bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler. Ziyaretler süresince bayanlar askerler tarafından daha önce bu bölgede hiç yapılmayan böylesi bir etkinliğin çok iyi olduğunu ve kendilerini de onore ederek sevindirdiğini dile getirdiler.

Samsun İl Jandarma Komutanlığı Çocuk ve Kadın Şube Kısım Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri akşam saatlerine kadar ilçede ki köyleri ziyaret ederek bu etkinliklerini sürdürdüler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber