Trafik ve Asayiş Kontrolleri dikkat çekiyor

Trafik ve Asayiş Kontrolleri dikkat çekiyor
Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş uygulamalarını adeta nefes aldırmadan sürdürüyor.Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş uygulamalarını adeta nefes aldırmadan sürdürüyor.Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş uygulamalarını adeta nefes aldırmadan sü

İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atandığı ilk günden bu yana yapılan uygulamalarla adından sıkça söz ettiren İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, ilçede ki asayiş, çocuk ve özellikle araç uygulamalarını titizlikle takip ediyor. Hemen her gün gece -gündüz 7/24 emniyet görevlileri ilçe genelinde bulunan kahvehane, oyun salonları, gibi topluma açık alanlarda sık sık denetimler yapmaya devam ederken, araç trafik kontrolleri de aynı titizlikle devam ettiriliyor.

İlçe Trafik Şube Amirliği ekipleri ilçenin hemen tüm ana arter girişlerinde ve bazı bölgelerde gece ve gündüz olmak üzere gerçekleştirdikleri trafik kontrolleri ile kaza, eksik evrakla araç kullananlara göz açtırılmıyor. Polis memurlarının sürekli toplum içinde verilen görevleri aralıksız yapmaları vatandaşları takdirini almaya başlaması dikkatlerden kaçmıyor.  

Önce ki gün Hasanlı Sokak ile Ayvacık yolu üzerinde ki trafik uygulaması dikkat çekti.  Özellikle yeni yapılan Ayvacık Karayolu üzerinde meydana gelen yaralanmalı ve ölümlü kazalar sonrasında yapılan tüm çalışmalar kazaları azaltmayınca trafik kontrolleri de bu alanlara kaydırılmaya başladı. İlçenin ana girişlerinden   Salıpazarı, Terme ve Ayvacık İlçe girişlerinde yapılan uygulamalarla hem araç trafik kontrolleri hem de asayiş kontrolleri ile beğeni toplamaya devam ediyor.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber