Termespor İftar yemeğinde buluştu

Termespor İftar yemeğinde buluştu
Genç Terme’liler taraftar gurubunun düzenlediği iftar yemeğinde Köşe yazarımız Menteşoğlu ve Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ile futbolcu gençler ve aileleri bir araya geldi.

Genç Termeliler taraftar gurubu ev sahipliğinde, Terme Büyük Atlas  Düğün Salonunda  gerçekleştirilen organizasyon ile iftar yemeği verildi. Bu yıl 5.si gerçekleştirilen iftar yemeğine Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’un yanı sıra belediye meclis üyeleri, Gazetemiz Köşe Yazarlarından ve Samsunspor'un efsane Başkanı Hasbi Ağa'nın oğlu Faruk Menteşoğlu'nun yanı sıra siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin başkanları, Samsunspor taraftar gurubunun başkan ve üyeleri, aileleri ve Terme’liler katıldı.

İftar organizasyonuna katılan herkese teşekkür ederek bir konuşma yapan Genç Termeliler taraftar grubu lideri Ali Kondakçı,  “Bizler 14 yıldır bu şehirde çalışmalar yapıyoruz. Bizimki memleket meselesi. Spor dalında Şenol Başkanımızın sayesinde artık çok güçlü bir Termespor var. Onun desteği ile daha ilerilere gideceğiz.  Çok daha güzel şeyler yapacağız.” şeklinde konuştu.

İftar yemeğin de konuşan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Türkiye’yi gelecek hedeflerine ulaştıracak milli değerlere sahip bir gençliği karşısında gördüğü için çok mutlu olduğunu söyledi. Türk milletinin gençliğine güvendiğinin altını çizen Başkan Kul, “Bugün bizim için çok kıymetli olan gençlerimizle böyle mübarek bir ayda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Gençlerimiz hem aydınlık yarınlar için hem de daha müreffeh ülkemiz için çok önemlidir. Her zaman dile getirdiğim gibi gençler bizim geleceğe güvenle bakmamızı sağlıyor” dedi.

İftar yemeğini tertipleyen gençleri de düşünceleri ve gayretleri nedeni ile kutlayan Belediye Başkanı Kul, “ Genç demek Farsça’da  hazine demek.  Bu hazinenin değerini bilin. Sizi bir araya getiren memleket sevgisi ve spor tutkusu var. Siz bu ülke için tutku ile yola çıktınız. Sporun etrafında bir araya geldiniz. Spor kardeşliktir, dostluktur. Genç Terme’li kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu kardeşliğin birlik ve beraberliğin ömür boyu sürmesini diliyorum. Size her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İftar Programı  plaket töreni ile sona erdi.

HABER: Köksal ÖNER- Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor