Çarşamba Jandarma' da ilk gerçekleştirildi

Çarşamba Jandarma' da ilk gerçekleştirildi
Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı, Jandarma Teşkilatı’nın 178. Kuruluş yıldönümü kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikler neticesinde Ramazan Ayı münasebetiyle İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde Çarşamba halkıyla iftarda buluşarak bir ilke imza attı.

İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde er ve erbaşlarla iftar yemeğinde bir araya gelen Çarşamba İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı bir ilke imza atarak halk ve asker kaynaşması örneği gösterdi. Jandarma'nın değişen yüzü ile halkın sevgisini kazanmaya devam eden İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı Bölük Komutanı Binbaşı Ramazan Ünal başta olmak üzere tüm bölük personel ve askerleri ile iftar yemeğinde buluşarak kucaklaştılar.

Bölük Komutanlığı bahçesinde düzenlenen İftar yemeğine Çarşamba İlçe Kaymakamı Mustafa Güney, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Çarşamba İlçe Müftüsü Osman Karagöz, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Çarşamba Cezaevi Müdürü Engin Sakarya, Cezaevi Müdür Yardımcısı Ergin Taşçı, Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Vekili İbrahim Fethi Sel, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, CHP Çarşamba İlçe Başkanı Süleyman Bilici, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün, Çarşamba Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Erol Şeker ve Başkan Yardımcısı Nevzat Akkaya, ÇABED Başkanı Mustafa Uçar ve yönetim kurulu üyeleri'nin yanı sıra ilçe de hizmet veren çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşların katılımıyla ile geniş bir iftar sofrasında kucaklaştılar.

İftar programında yemekler yenildikten sonra katılımcılara teşekkür eden Bölük Komutanı Binbaşı Ramazan Ünal, bölüklerinde görev yaparken başka birliklere tayini çıkan personellerine hizmet anısı olarak plaket töreni düzenledi. Tören de Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan tayini çıkan personellere Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Belediye Başkanı Hüseyin Dündarve İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli tarafından yeni birliklerine katılacak personellere plaketlerini takdim ettiler. Plaket töreninde atama gören personellere yeni görev yerlerinde başarılar dilenirken, Jandarma’nın 178. Yıldönümü kutlamaları neticesinde gerçekleşen Jandarma- Halk buluşması Jandarma’nın değişen ve halk ile kucaklaşan yüzü ile ilklere imza atmaya devam ediyor.
HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA- Nuri ŞEKER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber