Terme Tso'nun Onur Gecesi

Terme Tsonun Onur Gecesi
Terme Ticaret ve Sanayi Odası kuruluşunun 40. yıldönümünü kutladı. Gecede, 40. yılını dolduran üyelere ve üst düzeyde vergi ödeyen işadamlarına plaket verildi

Gecede konuşan Terme Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Ahmet Ekmekçi, tüm çabalarının ilçelerine en iyi şekilde hizmet verebilmek olduğunu söyledi. Yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında da bilgi veren Ahmet Ekmekçi, “Oda olarak ilçemize yeni hizmetler ve projeler kazandırmanın çabasındayız. Burada ortak payemiz ilçemizin kalkınmasına öncülük ve önderlik yapmak. Birlikten güç doğar. İnşallah hep birlikte el ele vererek ilçemizin kalkınmasında önemli adımlar atacağız. Çünkü, güzel ilçemiz Terme her şeyin en iyisini hak ediyor” dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ise, sanayinin ve ticaretin önemine işaret ederek, “Dünyada yaşanan rekabete ayak uydurmamız gerekiyor. Artık iletişim sayesinde her yere mesafeler çok kısaldı. İşadamlarımız bugün dünyanın her tarafında ülkemizi başarıyla temsil ediyorlar. Ama daha çok nitelikli, yetişmiş insana ihtiyacımız var. Terme Belediyesi olarak bu konuda üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Çünkü artık bırakın şehirleri, ilçeler bile birbirleriyle yarışır hale geldi. İlçemizin potansiyeli büyük. Hedefimizi koyacağız ve inşallah Terme’yi marka yapacağız. Bugün TSO başkanımızın ortaya koyduğu vizyonu görünce ilçemiz adına bir kez daha gurur duydum” dedi.

Samsun’da önemli çalışmalar var

Törende konuşan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy da, Samsun genelinde çok önemli çalışmalar yürütüldüğünü belirterek,“Bu çalışmalar,başta büyükşehir belediyemiz olmak üzere, odalarımızla, borsalarımızla, üniversitelerimizle, belediyelerimizle ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içerisinde gerçekleşiyor. Samsun’un üç önemli sektöründe, turizmde, tarımda ve lojistikde master planlarımızı yaptık ve yol haritasını ortaya koyduk. Temel amacımız, bu sektörlerde Samsun’un daha fazla pay almasını sağlamak.Terme ilçemiz de dahil, il genelinde eğitimden sağlığa, kültürden turizme, alt yapıdan üst yapıya birçok alanda çok önemli hizmetler var. Hep birlikte el ele verdiğimizde kentimizi, bölgemizi ve ülkemizi ekonomik boyutuyla farklı bir sürece taşımış oluruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Terme TSO’da 40 yılını dolduran ve 2013 yılı kurumlar ve gelir vergisinde üst düzey vergi ödeyen üyelere plâket verildi. Öte yandan gecede eski Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu’na Terme TSO Meclis Başkanı Mehmet Körpe ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi tarafından onur ödülü verildi. Gece, Terme TSO 40. kuruluş yıldönümü pastasının kesilmesiyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel