‘Yeni Rütbe, Yeni Sorumluluk’

‘Yeni Rütbe, Yeni Sorumluluk’
Samsun Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 1 Emniyet Müdür Yardımcısı, 1 başkomiser ile 14 komiser yardımcısı için rütbe terfi töreni düzenlendi.

Samsun Polisevi'nde düzenlenen törene, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mehmet Gündal, bölge Teftiş Kurulu Başkanı Sebahattin Artun, Özel Denetleme Samsun Şube Başkanı Yusuf Dündar, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve terfi eden polisler katıldı.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy törende yaptığı konuşmada,"Güvenlik hizmeti olmadığı taktirde bir çok olumsuzluğun meydana geldiği günlük yaşamın normal standartlarda devam edemediği bir düzende güvenlik hizmetinin önemini biliyoruz ve üzerinde büyük bir hassasiyetle duruyoruz. Türkiye genelinde halkın yoğun olarak yaşadığı bölgelerde emniyet teşkilatı iç güvenlik birimi olarak görev yapıyor. Geçmişte olduğu gibi bugün de en iyi şekilde gayret içinde çalışmalarını sürdürüyor. Gelişen ve değişen şartlara kendisini hazırlıyor ve yeniliyor. Kendisini sürekli geliştiriyor. Emniyet teşkilatımızın geçmişte gelen ve geleceklere taşıyan gelenekleri arasında var olan yeni bir rütbe ve görev yapma noktasında bir üst rütbeye geçmeleri de ön görülmüş. Her yeni bir rütbe yeni bir sorumluluk demektir. Bu sorumluluğun üstüne yüklediği yeni çalışmalar yapmanız gerekmektedir. Bu sorumluğu da daha da artarak taşıyacağınıza güvenimiz tam. suç ve suslularla mücadele önemli gayretleriniz var. Uyuşturucuyla mücadele önemli çalışmalarınız var. Temennimiz toplumun huzur ve güvenliği için halkın huzurlu bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için alınması gereken bütün tedbirleri almak ve huzur ve güven ortamının sürekli olmasını ağlamak. Bu anlamda mesai kavramına bağlı kalmadan 24 saat esasına göre hizmetleri sunuyorsunuz ve sunmaya da devam ediyorsunuz. Ben görev yapan bütün arkadaşları tekrar kutluyorum. Yeni rütbeye terfi eden arkadaşların yeni rütbelerinin hayırlı olmalarını diliyorum" dedi.

Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ise yaptığı konuşmada, 1. sınıfa terfi 1 emniyet müdür yardımcısı ile emniyet amirliğine terfi eden 1 başkomiser ile 14 komiser yardımcısının yeni rütbelerinin hayırlı olmasını diledi.

Samsun Emniyet Müdür Yardımcısı Erol İpek 1. sınıf, Başkomiser Hasan Öztürk ise emniyet emirliği rütbesine ulaşırken, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde komiser yardımcısı olarak görev yaparken Samsun'da 2 yılda 5 ayrı eroin operasyonu başta olmak üzere bir çok başarılı operasyonda imzası bulunan Levent Kara ise komiser oldu. Ayrıca, Levent Kara'nın yanı sıra Samsun Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev alan 13 komiser yardımcısı ise rütbe olarak komiser oldular. Vali Aksoy ve törene katılanlar, rütbe alan personele yeni rütbelerini aileleri ile birlikte taktılar.

yeni-rutbe,-yeni-sorumluluk’3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel