Terme 'de hedeflerine ulaştılar

Terme de hedeflerine ulaştılar
Terme Özel İlk Bilgin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi başlattığı Mavi Kapak Kampanyasında hedeflerine ulaştıklarını dile getirdi.

Ülke genelinde mavi kapak kampanyası ile Engellilere tekerlekli sandalye alma kampanyasın da Terme İlçesinde Engellilere yönelik hizmet veren Terme Özel İlk Bilgin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi başlattıkları kampanya ile hedeflerine ulaştıklarını dile getirdiler. Toplanan mavi kapaklarla Kurum Öğrencileri Celal Ay'a akülü araba alınarak törenle teslim edildi.

Bu kampanyaya destek veren başta öğrencilerimiz olmak üzere,Terme ilçesinde bulunan okullardaki öğretmenlerimize, öğrencilerine, Terme Esnaflarına, Sosyal sorumluluk bilinci gösteren Terme halkına teşekkürlerimizi sunarız ifadelerini kullanan Terme Özel İlk Bilgin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi  sahibi ve Kurucusu Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Başkanına,Yönetim kurulu üyelerine ve çalışanlarına sosyal sorumluluk çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız. Mücadelemiz "Yaşam Kaynağımız Çocuklar İçin" ifadeleri ile yapılan yardımların devam edeceğini dile getirdiler.

1486730_10201884920543744_1964395354_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel