Temel Atıldı Sadece Şantiye var

Temel Atıldı Sadece Şantiye var
Samsun tersane alanında geçtiğimiz yıl temel atma töreni gerçekleştiren Atilla Makina firmasının, alanda şuana kadar tek bir çivi çakmadığı öğrenildi.

 

Mendirek yapımı tamamlanan tersane bölgesinde, gemi bakım ve onarım işlerini yapacak tesislerin kurulması amacıyla 8 Haziran 2011 yılında bu firma tarafından temel atma töreni gerçekleştirilmişti. 
 
Ancak firma, bölgede tersane yatırımına başlayamadı. Tersane bölgesinde sadece bir şantiye kuran firmanın, milletvekillerinin tavsiyesi üzerine temel atma töreni gerçekleştirdiği gündeme geldi. Yatırımla ilgili bilgi almak üzere Samsunda ki ofisini aradığımız firma görevlileride "Şuan bir yatırım yok. Sadece şantiye kurduk başka birşey yok" dedi.
 
1684.jpg
 
BAKAN HAYIRLI OLSUN 
2005 yılından itibaren Samsun'un en çok konuşulan ve siyasiler arasında polemik malzemesi olan projelerin başında gelen tersane için 2007 yılında Samsun'a gelen dönemin Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ise bu yatırımla ilgili şu açıklamayı yapmıştı.
"Mayıs sonu itibariyle Samsun Tersanesi mendirek inşaatına başlayacağız. Aynı anda da tahsis ettiğimiz yatırımcılardan bir tanesi inşaata başlayacak ve 2007 yılı bitmeden Samsun Tersanesi'nde bir geminin en azından yapılmaya başladığını göreceğiz. Samsun Tersanesi hayırlı olsun" dedi. 
kaynak: Samsun Kent Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel