Tekkeköy'de İhtiyaç Sahiplerine Destek

Tekkeköy'de İhtiyaç Sahiplerine Destek
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ihtiyaç sahiplerine akülü tekerlekli sandalye ve bebek arabası dağıtarak destek verdi

aw060486-05.jpg

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce sağlık, barınma, ısınma, giyim, gıda gibi birçok alanda yapılan çalışmaların yanı sıra ihtiyaç sahibi vatandaşlar ve özel gereksinimli bireylerin hayatlarını zorlaştıran tüm engelleri ortadan kaldırmak için de çaba gösteriliyor.

aw060486-03.jpg

Tüm ihtiyaç sahiplerine kol kanat gerdi
Bu kapsamda bugün gerçekleştirilen çalışmada 2 akülü tekerlekli, 1 tekerlekli sandalye ve 1 bebek arabası Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ın da katılımıyla sahiplerine teslim edildi. Vatandaşlarla bir araya gelerek bugünkü teslimleri bizzat gerçekleştiren Togar, tüm ihtiyaç sahiplerine kol kanat gererek, ellerinden gelen tüm imkanları seferber edip, her zaman yanlarında olmaya çalıştıklarını söyledi.
Başkan Togar, “Bugün 4 kardeşimize daha ulaşarak yaşam şartlarını bir nebze olsun iyileştirmeye çalıştık. Bir yaşama ufacık da olsa bir dokunuşla, yepyeni mutluluklar katabiliyorsanız; bu tebessüm bu dualar ve bu gülücüklerden daha kıymetlisi olmasa gerek” ifadelerini kullandı.

aw060486-01.jpg

İHA

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber