Tarkan Demirhan, "3 yıllık periyod için geldim"

Tarkan Demirhan, 3 yıllık periyod için geldim
BAL Liginde ikinci yarıya Tarkan Demirhan'la başlamak isteyen Çarşamba spor' da antrenmanlar son sürat devam ediyor. Demirhan gazetemize yaptığı açıklamada, "3 yıllık periyot için geldim. Şampiyonluk elimizde sihirli değnek yok hemen gelsin" dedi.

BAL ligine Ahmet Özen'le anlaşarak şampiyonluk parolası ile başlayan Yeşil beyazlılar da ilk yarı adeta hüsran ve hayal kırıklığı ile sona erdi. Ertelenen Özespiye spor maçını yakından izleyerek takıma evet diyen Tarkan Demirhan ise göreve başlar başlamaz 4 futbolcu isteğinin yanı sıra kendi düzenini getirmeye başladı. Takımın antrenman sahasına hiç kimseyi almayan Demirhan antrenman programını vererek herkesin antrenmanlardan önce ve sonra olmak üzere 15 dakika süre ile görüntü ve fotoğraf alınmasına izin vereceği diğer zamanlarda ise sahaya kimsenin alınmayacağını açıkladı.

Dünkü antrenman sonrasında yeni göreve başlayan ve geldiği ilk günden itibaren ilk transferi Antalya' dan gelen Kaleci Mutlu'yla çözerek eski kaleci ile yollarını ayıran Tarkan Demirhan gazetemize yaptığı açıklamasında şunları dile getirdi. Tarkan Demirhan, "İkinci yarıya hazırlıklarımıza başladık ve ilk etapta kaleci problemini çözdük. İkinci olarak Samsunspor' dan da tanıdığım Mustafa Sallanbaş'ı transfer ederek devam ettik. En az 2 futbolcu transferi için de görüşmelerimiz sıkı şekilde sürdürülüyor. Bu transferlerimizi de tamamlarken önümüzde ki günlerde yapacağımız hazırlık maçları ile ikinci yarıya hazırlanmayı hedefliyoruz" dedi.

Çarşamba spor Teknik Direktörü Tarkan Demirhan, " Stoper ve sol kenar oyuncu için seçici davranıyoruz.  Bir kaç gün içinde o transferleri de sonlandırmayı hedefliyoruz. İkinci yarıda takımda oluşan değişikliği herkes sahada görecek. En azından sahada ki oyun ve skor anlamında görecek. Böylece iyi oyun ve skor bizi hedefe taşıyacak ama rakiplerimizin alacağı sonuçlar en az bizim alacağımız sonuçlar kadar önemli, sadece bizim kazanmamız yetmiyor. Biz geçmişi hiç bir zaman dillendirmeyeceğiz. Ama sorduğunuz gibi teknik anlamda ve eksiklerimizi tamamladık ve onları çözmeye çalışıyoruz. Ama bunun dışında eksik çok şey var elbette ki. Dediğim gibi göremediğimiz eksiklikleri de görerek yavaş yavaş gidermeye çalışıyoruz. Hiç bir şey birden olmuyor ama yavaş yavaş Çarşamba spor profesyonel bir kimliğe yeniden kavuşacak" ifadelerini kullanarak şöyle devam etti.

img_0790.jpg

Çarşamba spor takımına 12 yıl sonra yeniden görev aldım. Ben de bu takımın taraftarıydım. İlk kulübümüz Çarşambaspor. Bende o tribünlerden geldim. Çarşamba sporun 2, 3 lig ve yükselme grupları maçlarında tribünlerdeydim. Biz taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Ama her şey birden bire olmaz sabırla olacak işler bunlar. Tarkan Hoca veya başkası geldi hemen Şampiyon olacağız demek doğru olmaz bu çalışmayla olur şeklinde konuşan Demirhan, "Her şey başarıya endekslidir. Yeşil beyazlı bu takım çocukluğumdan bu yana hep şampiyonluğa oynamıştır. Hemen her zaman Çarşamba spor'un ismi bile yeter. Ama bazen öyle şeyler var ki hiç bir zaman birden olmaz. Sadece futbolcu transferi ile başarı olmaz. İnsanlar diyebilir ki hocam o kadar oyuncu aldın yine başarılı olamadın. Ama işin gerçeği bu değil. Başarı için sadece sahaya bakmamak lazım. Bizim gerçekten çok eksiklerimiz var. Bu eksiklerin giderilmesi için taraftar, şehir, şehrin ileri gelenleri, iş adamları, belediye başkanları, eski yeni yöneticiler hepsi bir araya gelmeli ve bu takıma sahip çıkmalıdır. Ve başarı için sabır çok önemlidir" .

Kulübü profesyonel kimliğe oturtmamız gerekiyor. Elbette ki bir iki maçta başarı elde edilemez. Biz de bunu yapmak üzere anlaştığımız da her şeyi düşündük. Bunu yapmak için de Tarkan Hoca geldi her şey bitti şampiyon olacağız dememek gerekir. ifadelerini kullanan Demirhan, "Alt yapı çok önemli. Gerçi her gelen hep bunu der ama kimse ilgilenmez. Biz Samsun spor'da da alt yapıda görev aldık ve alt yapının önemini çok iyi biliyoruz. Ancak Çarşamba spor takımında alt yapıda bir düzen var ve şu anda buraya dokunmak istemiyorum. Bizim ilk hedefimiz üst yapı yani Çarşamba spor A takımı ve burada düzeni getirmek ve başarılı olmak istiyoruz. O nedenle buraya gelirken de 3 yıllık bir periyodu düşünerek anlaştık ve geldik. İnanıyorum ki bu başarı mutlaka gelecek" şeklinde açıklamalarda bulundu.    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir