TARIM KREDİ SAMSUN BÖLGE’den ÇİFTÇİ SAĞLIĞI PROJESİ

TARIM KREDİ SAMSUN BÖLGE’den ÇİFTÇİ SAĞLIĞI PROJESİ
Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Bölge Birliğine bağlı Samsun, Sinop, Amasya, Ordu illerindeki kooperatiflere üye yaklaşık 88 bin çiftçi ve 1. Derece yakınları özel sağlık hizmetlerinden %25 e varan indirimlerle faydalanabilecekler.

 Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Bölge Birliği Müdürlüğünün bazı özel sağlık kuruluşları ile yapmış olduğu sözleşmeler neticesinde, Bölge Birliğine bağlı kooperatiflere üye çiftçiler  ve 1.derece yakınları özel sağlık hizmetlerinden %10 ile %25 arasında değişen indirimler ile faydalanabilmektedir. İndirimlerden faydalanabilmek için, üyelerimizin Özel Hastanelerdeki indirim oranlarını kooperatiflerinden öğrenmesi ve kooperatif üyesi olduklarını belgeleyen kimlik kartları ile beraber indirim talebinde bulunması yeterlidir.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bölge Müdürü A.Cüneyt Erdoğan, “Her şeyin en iyisine layık olan Tarım Kredi Kooperatifleri mensup ve çiftçi üyelerini sağlık konusunda da özel hastanelerin yüksek kaliteli sağlık hizmetleriyle buluşturmuş olmaktan gurur duyuyoruz. Çiftçilerimizin ve ailelerinin daha uygun fiyatlarla yüksek kalitede sağlık hizmeti alabilmelerini sağlamak üzere atmış olduğumuz bu adım ile çiftçilerimizin yanında olmaya, Ülke tarımına hizmet etmeye devam edeceğiz. Çiftçilerimizin çıkarına olan ne varsa yapmaya hazırız, Ülkemiz ve teşkilatımız için hayırlı olsun.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir