SYDV’den Hükümlülere “Nasıl Yardım Alabilirim” Konferansı

SYDV’den Hükümlülere “Nasıl Yardım Alabilirim” Konferansı
Çarşamba Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV) ve Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ortaklaşa “Nasıl Yardım Alabilirim” adlı konferans düzenledi.

Haberin videosu için tıklayınız...

Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Tarafından, hükümlülerin iyileştirilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla 2013 yılı içinde planlanan konferanslardan "NASIL YARDIM ALABİLİRİM?" konulu konferans Çarşamba Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Sosyal yardım ve İnceleme Uzmanı Fatma Akay'ın sunumu ve 20 hükümlünün katılımı ile gerçekleştirildi.

"NASIL YARDIM ALABİLİRİM ?" konulu konferans ile kişilerde Sosyo-Ekonomik riskleri azaltmaya yönelik olarak kişilerin çaresiz kaldıkları durumlarda nasıl yardım alabilecekleri,Yardım kaynaklarının ve kuruluşlarının içeriği,yardım alabilmek için gerekli şartların neler olduğu,yardıma ihtiyacı olmadığı halde yardım kabul etmenin kul hakkı ve yasalarımızda da suç olduğu konuları değerlendirildi.

Konferansa Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Personelinin açılış konuşması ile başladı. Ardından Çarşamba Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Sosyal yardım ve İnceleme Uzmanı Fatma Akay'ın sunumuyla devam edildi.

Konferansa Denetimli Serbestlik Müdürü Şaziye Ateş ve personeli ile 20 hükümlü katıldı

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber