SYDV’DEN 4 MİLYON’LUK DESTEK

SYDV’DEN 4 MİLYON’LUK DESTEK
Çarşamba Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İlçe Müdürlüğü, Ramazan ayı ve bayram da, 3000 Çarşamba’lıya toplam da 4 Milyon 175 Bin Lira maddi destek yardımında bulundu.

Çarşamba Kaymakamlığı tarafından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla İlçe de bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin yaşam koşullarını iyileştirmek için çeşitli yardımlar yapılıyor. Vakıf aracılığıyla yapılan yardımlar ile binlerce ihtiyaç sahibi destekleniyor. Yapılan yardımlar Ramazan Ayı ve Ramazan Bayramında da devam etti. Bu kapsam da ihtiyaç sahibi 3000 kişiye toplamda 4 Milyon 175 Bin liralık maddi destek sağlandı.

‘4 Milyon 175 Bin Liralık maddi destek’

Çarşamba Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İlçe Müdürlüğü, Ramazan ayı ve bayram da yaptığı yardımlarla binlerce Çarşamba’lıya hizmet verdi. Vakıf, Ramazan ayında İlçe genelinde 1900 kişiye kişi başı 750 TL olmak üzere toplam da 1 Milyon 425 Bin Lira maddi yardımda bulunurken, Ramazan Bayramın da ise 1.100 kişiye ise kişi başı 2.500 TL olmak üzere toplam da 2 milyon 750 bin lira maddi yardımda bulundu. İhtiyaç sahibi 3000 kişiye yapılan yardımların toplamı ise yaklaşık 4 Milyon 175 Bin lira

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber