Çarşambaspor’da Son Dörtlük

Çarşambaspor’da Son Dörtlük
Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, hafta sonu karşılaşacak olduğu Niksar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden yeşil beyazlı takım, hafta sonu deplasmanda karşılaşacak olduğu Niksar Belediyespor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Mehmet Seçkin yönetmeliğinde Adapark Tesisleri’nde sürdürüyor.

“Oyuncuları konsantre etmekte zorlanıyoruz”
İkinci yarının ortalarında takımın başına gelen Teknik Direktör Mehmet Seçkin, takım hakkında değerlendirmelerde bulunurken, oyuncuları konsantre etmekte zorlandıklarını belirtti. Şehrin takımına sahip çıkılmasını vurgulayan Teknik Direktör Seçkin, “Bu camiaya yabancı değilim. Ülkemizde bütün takımlar çok iddialı lige başlar. Bazılarına nasip olur bazıları ise bu yarışın içinde geride kalırlar. Çarşambaspor’a baktığımızda; sezona her zamanki gibi iddialı başlamış ancak nasip olmamış. Şuan takımın oyuncularından memnunum. Performans ile ilgili bir sıkıntımız yok. Bazı belirsizlikler var. Bunlarla ilgili olaylar nasıl cereyan edecek bilmiyorum. Oyuncuları konsantre etmekte zorlanıyoruz. Takım bu şehrin takımı. Birilerinin daha güçlü sahip çıkacağını düşünüyorum.” İfadelerini kullandı.

“Hedef Play-out”
2023-2024 sezonun bitmesine az bir süre kala ligde mücadele eden yeşil beyazlı takım Çarşambaspor, ligde kalmak için mücadele ediyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Seçkin, “Bundan sonraki çıkacağımız maçlar tabelayı değiştirecek ya da bizi pek memnun etmeyecek tablo olacak belki ama hedef Play-out olduğu için, bu takımın bir şekilde ligde kalması için en iyi şekilde hazırlanmaya gayret ediyoruz. Sonuna kadar da bu böyle devam edecek. Niksar maçının hazırlıkları devam ediyor. Zaten 4 müsabaka kaldı. Bu şekilde ligi tamamlayacağız. Ardından Play-out maçına hazırlanıp önemli bir final maçı oynamış olacağız.” şeklinde konuştu.

img-1231.jpg

untitled-1.jpg

untitled-1-001.jpg

untitled-1-002.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir