ŞÜKRÜ NEİŞ, “AK PARTİ’Yİ SİLDİ, ADAYIM DEDİ”

ŞÜKRÜ NEİŞ, “AK PARTİ’Yİ SİLDİ, ADAYIM DEDİ”
Samsun’ un eski Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, 2024 yerel seçimlerinde Belediye Başkan aday adayı olarak müracaat etmiş ancak isminin açıklanmaması üzerine önce sosyal medya hesaplarından AK Parti logolarını sildi sonra adayım mesajını verdi.

Samsun’ un eski Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, 2024 yerel seçimlerinde yeniden AK Parti saflarından Belediye Başkan aday adayı olarak müracaat etmiş büyük bir heyecanla adını beklerken isminin açıklanmaması üzerine önce sosyal medya hesaplarından AK Parti logolarını sildi sonra adayım mesajını verdi.

“İŞTİŞARELER SONUCUNDA YOLUMUZA DEVAM”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın Bafra Belediye Başkan adayı olarak tekrar gösterilmesinin ardından Şükrü Neiş, sosyal medya hesaplarında ki tüm AK Parti logo ve paylaşımlarını sildikten sonra bu hesaplarından yaptığı açıklamasında AK Partiden olmadı ise başka bir siyasi partiden veya bağımsız aday olacağı mesajını verdi. Haber Expres olarak Şükrü Neiş’e ulaşarak Yeniden Refah mı, İYİ Partiden mi adaysınız siyasi kulislerde bunlar konuşuluyor sorusunu yönelttiğimizde Neiş, “Şimdilik net bir kararımız yok ancak yolumuza devam edeceğiz. Şuanda arkadaşlarla zaten toplantı halindeyiz nasıl bir yol izleyeceğimizi konuşuyoruz, toplantı halindeyiz. İnşaallah bir iki gün içerisinde kararımızı açıklayacağız. Şuan kesin olarak herhangi bir siyasi partiden girme kararımız yok. Bizlere başka partilerimizden talepler geliyor ama şimdilik istişarelerimizi yapıyoruz ve sonunda bağımsız da olabilir başka bir siyasi parti de olabilir. Ortak bir aday şeklinde seçime girmek gibi bir durumumuzda olabilir. Kararımızı verdiğimizde açıklayacağız.” İfadelerini kullandı.

sukruneis.jpg

sukruneis2.jpg

HABER MERKEZİ

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir