Başkan Bilgin’den açıklama

Başkan Bilgin’den açıklama
Yeniden Refah Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Caner Bilgin, partilerinin Çarşamba Belediye Başkan Adayını hafta içi açıklayacaklarını duyurdu

Yazılı açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Caner Bilgin, “ Bildiğiniz üzere 31 Mart Yerel Seçimleri için adaylık süreçleri devam ediyor. 20 Şubat tarihinde partiler kesin aday listelerini YSK ‘ya sunacaklar. Hemşerilerimizden gelen yoğun talep ve telefon trafiği üzerine bu açıklamayı yapıyoruz. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun, Ahlaklı Belediyeciliği Çarşamba’mızda yeniden milletimize yaşatacağız. Yeniden Refah Partisi Çarşamba İlçe Teşkilatı olarak Çarşamba Belediye Başkan Adayımızı önümüzdeki hafta içi açıklayacağız.

10 Şubat Cumartesi günü de Ankara Arena spor salonunda, Partimizin tüm adaylarının tanıtılacağı aday lansman toplantımız gerçekleştirilecektir.

Bugün açıklanan kararla İstanbul-Ankara-İzmir’de partimiz ittifak yapmadan kendi adaylarımızla sahada olacaktır.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi en büyük bu üç şehrimizde de her hangi bir ittifak içinde bulunmuyoruz.

Tüm Türkiye’ye Müjdeler olsun!

Özlenen Ahlaklı Belediyecilik, Milli Görüş Belediyeciliği, Yeniden Refah Partimizle birlikte, 1994 te olduğu gibi 30 yıl sonra 2024 yılında yeniden milletimizle buluşacaktır.

Paylaşımda Adalet için, Adil bir Düzen için görüş ayırt etmeksizin, insan ayırmaksızın, ötekileştirmeksizin tüm hemşehrilerimizin desteklerini bekliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir