SUAT KILIÇ'TAN FUATAVNİ TEPKİSİ

SUAT KILIÇTAN FUATAVNİ TEPKİSİ
Eski bakan Suat Kılıç, twitter'da ki fuatavni hesabının kendisine ait olduğunun iddia edilmesine tepki gösterdi.

İçişleri eski Bakanı ve bağımsız milletvekili İdris Naim Şahin adına sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yapılan açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a eleştiriler yönelten  @fuatavni adlı hesabın eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç olduğu iddia edildi.

İdris Naim Şahin: Hesap benim değil

İdris Naim Şahin, bu tweetin ardından yaptığı açıklamada söz konusu hesabın kendisine ait olmadığını açıkladı. Şahin'in açıklaması şu şekilde:

 

"Başta Twitter olmak üzere sosyal medyada şahsımın ismi kullanılarak bazı sahte hesaplar açılmakta ve bu hesaplardan atılan mesajlar üzerinden bazı yorumlara yer verilmektedir. Bu hesaplar şahsıma ait olmadığından tarafımızdan yasal işlemler başlatılmıştır. Twitter’ da şahsıma ait tek resmi hesap ‘’@Sahinidrisnaim ‘’ adını taşımaktadır, bunun dışında şahsımın ismini taşıyan hiçbir hesap dikkate alınmamalıdır" açıklamasını yaptı.

 

Öte yandan Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç'da iddiayı yalanlayarak, @fuatavni adlı hesabın kendisine ait olmadığını açıkladı. Kılıç, twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Fake hesaptan atılan kolpa'ya balıklama atlayan araştırmacı-gazeteciler var Türkiye'de hala ve malesef' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel