Tso’da “Elektronik Bülten Hazırlama” Eğitimi

Tso’da “Elektronik Bülten Hazırlama” Eğitimi
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) düzenlenen “Elektronik Bülten Hazırlama” eğitiminde, e-bülten hazırlamanın yöntemleri anlatılırken, haberciliğin altın kurallarına ilişkin teorik ve pratik bilgiler verildi.

LinkTurkey, Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu’nun (GIZ) “Anadolu’da Ekonominin Desteklenmesi Projesi” kapsamında Türkiye’deki sekiz ticaret ve sanayi odasının çalışanlarına elektronik bülten hazırlama konusunda verilecek eğitimin yedincisi Samsun TSO’da yapıldı. Odaların profesyonel ve düzenli elektronik bülten çıkararak hedef gruplarını, üyelerini ve proje kapsamındaki diğer odaları, çalışmaları ve hizmetleri hakkında bilgilendirmesi amaçlanan eğitim çalışmasına Samsun TSO’nun ilgili birim çalışanlarının yanı sıra ilçe oda ve borsa personelleri de katıldı.

HEDEF DAHA ÇOK OKUNURLUK

Eğitmen Çiğdem Akkaya tarafından verilen eğitim kapsamında, e-bülten hazırlamanın yöntemleri ve haberciliğin altın kurallarına ilişkin teorik ve pratik bilgiler verildi. Eğitim farklı odaların web sayfalarındaki haber çalışmalarından örnekler üzerinde yapılan alıştırmalarla tamamlandı. Katılımcılara yüksek bir okunurluğa ulaşmak ve kurum imajına katkı sağlamak için yapılması ve kaçınılması gereken unsurlar hakkında ayrıntılı bilgiler verildi. Eğitim sonunda ise, katılımcı personele belge verildi.

Eğitim çalışmasına verdiği katkıdan dolayı Samsun TSO’ya teşekkür eden Eğitmen Çiğdem Akkaya, “Ev sahipliğiniz ve dostluğunuz için çok teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte olmaktan ve sizleri tanımaktan dolayı mutluluk duydum. Öğrenmeye açık olmanız beni ayrıca mutlu etti” dedi.

Samsun TSO Genel Sekreteri Süleyman Karabük ise bilgi ve birikimlerini paylaşmasından dolayı Eğitmen Çiğdem Akkaya’ya teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir