Stadyum yeni sezonda hazır hale gelecek

Stadyum yeni sezonda hazır hale gelecek
Çarşamba’da geçtiğimiz Mart ayında hizmete açılan Yeni Yeşilırmak stadyumu ve eksiklikleri ile alakalı açıklamalarda bulunan Çarşamba İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İlkay Aydın, Stadyumun yeni sezonda hazır olacağını ifade etti.

 

HABER-FOTO: Burak ÇALIŞKAN

Geçtiğimiz Mart ayında hizmete açılan Yeni Yeşilırmak stadyumunun yeni sezonda eksikliklerinin tamamlanarak hazır olacağını belirten Aydın, “Stadyum bize teslim edildiğinde birçok eksiklikler vardı. Bu eksikliklerin birçoğu tamamlanmış durumda bulunuyoruz. Diğer eksiklikler ise yeni sezona kadar tamamlanıp hazır duruma gelecek” dedi.

Aydın açıklamalarına, “Aslında biz stadyumu gelecek sezonda açmayı planlıyorduk. Yalnız Çarşamba spor’un durumu ve Belediye Başkanımızın eski stadyumun bulunduğu bölgede çalışmaların başlaması ile birlikte eksikliklerle birlikte stadın devrini aldık. Stadyumda birçok eksiklikler var. Elektronik skor tabelası, çim biçme makinesi, çim havalandırma makinesi, kamera güvenlik sistemi,  anons sistemi gibi eksiklikler hala devam etmekte. Stadı teslim aldığımızda soyunma odaları, hakem odaları, loca ve basın odası tamamlanmamıştı. Biz bu eksiklikleri tamamlayarak stadyumun hazır hale gelmesini sağladık. Devlet dairelerinde işler ihale usulü ile yapıldığı için bizde bu eksiklikler için ihale açacağız. Yeni sezona kadar tüm eksiklikleri tamamlayarak stadyumu hazır hale getireceğiz” dedi.

Stadyumun sadece futbol oynamak için değil atletizm ve diğer sosyal etkinliklerinde yapılabileceği hale getirmek istediklerini belirten Aydın, “Tribünlerin altında 8 tane spor salonu var. Biz bu salonları da düzenleyerek halka açmayı planlıyoruz.  Güreş, aletli kondisyon salonu, tekvando, masa tenisi,  havalı atış poligonu gibi sporların yapılabileceği hale getirmeye çalışacağız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor