Sporun Zirvesi Expres Spor’da

Sporun Zirvesi Expres Spor’da
Haber Expres TV ekranlarında yayınlanan İbrahim Ertürk’ün sunduğu Expres Spor programında, Samsunspor, Çarşambaspor ve Süper Amatör Ligi’nde Samsun’u temsil eden takımların analizleri yapılarak masaya yatırıldı

Haber Expres TV ekranlarında Salı akşamının klasiği haline gelen Expres Spor Canlı Yayını, bu hafta dolu dolu geçti. İbrahim Ertürk’ün moderatörlüğündeki yayının konukları Kaleci Antrenörleri Erdem Sadık Gadiş ve Doğan Mermer ile Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker oldu.

Samsunspor’un son hafta sahasında konuk ettiği Başakşehir FK maçının analizi ile başlayan programda Kırmızı-Beyazlı ekibin son maçında Alman hoca Markus Gisdol ile hareketlenmenin olduğunun vurgusu yapılırken, Ertürk ve yayının konukları gelecek maçlar için umut verildiğinin altını çizdiler. Bazı aksaklıkların giderilmesi halinde Samsunspor’unpuan ve puanları toplayabilmesinin kolaylaşacağını belirtilirken, MKE Ankaragücü maçının kilit bir maç olduğu ifade edildi.
Canlı Yayında Samsunspor’lu oyuncular ve yönetimine dair yapılan değerlendirmeler dikkat çekerken, Başakşehir maçında ki pozisyonlar ve istatistiklerdetaylı şekilde incelendi.

yayin.jpg
2 saati aşan Canlı Yayın programında Çarşambaspor’a da yer verildi. Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve 2 maçında 1 puan toplayabilen Çarşambaspor’un kötü bir başlangıç yaptığını ancak ilerleyen haftalarda takımın toparlanmasını dileyen spor yorumcuları, Çarşambaspor’un oynadığı Suluova Sebatspor maçını ve rakiplerinin kadrolarını analiz ettiler. Çarpıcı yorumlarda bulunan Canlı Yayın Sunucusu İbrahim Ertürk’e izleyenler yorumlarla etkileşim halinde olurken, Expres Spor’da dikkat çeken son bölüm ise Süper Amatör Ligindeki Samsun temsilcileri oldu.

untitled-4.jpg
Samsun Süper Amatör Liginde çekişmeli maçların olacağı ve seyir zevki yüksek müsabakaların önümüzdeki haftalarda izleneceğini ifade eden Kaleci Antrenörü Erdem Sadık Gadiş, spor severlerin amatör lig maçlarına da teveccüh etmesini temenni etti.
Yorumlarla renklenen canlı yayın, Ertürk’ün değerlendirmeleri sonrasında tamamlandı.
HABER: İsmail Temiz

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber