SPORUN KALBİ BİZDE

SPORUN KALBİ BİZDE
Haber Express Tv’de her hafta Salı günü yayınlanan Expres Spor programı moderatörü İbrahim Ertürk, Yılport Samsunspor ve Çarşambaspor’un bu haftaki oynadığı maçlar öncesindeki tahminleriyle futbolun nabzını değil, resmen kalbini tutması şaşırttı.

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig’de ilk dokuz haftada iki puan toplayarak büyük hayal kırıklığı oluşturmuştu. Geçen yıl takımı şampiyon yapan teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Gaziantep maçı öncesinde ani bir karara göre bırakmıştı. Uzun uğraşlar ve arayışlar sonucunda Alman Markus Gisdol ile anlaşmaya varılmıştı.

Gisdol, çıktığı ilk maçta bir puan alması sonrasında taraftarların ve şehrin tepkisi artarken aynı kaderi hemen hemen paylaşan Çarşambaspor’da da durum farksız. Yeşil-beyazlı ekip, aylar öncesinden transferlerini tamamlamış takımın başına Teknik Direktör Ünsal Yaşar‘ı getirmişti. Teknik adam Ünsal Yaşar ile oynadığı Türkiye Ziraat Kupası maçlarında ortalama bir başarı elde ettiği gözlenirken, ligin ilk iki haftasında galibiyet alamaması üzerine moraller bozulmuştu.

Geçtiğimiz hafta Ünsal Yaşar’ın görevine son verilmesi üzerine yerine yeni hoca arayışları sürerken Safranbolu maçına yardımcı hoca ile gitti.

Bu gelişmeler ışığında geçen haftaki program sonrasında Expres Spor moderatörü İbrahim Ertürk, sosyal medya hesabı ve programda Samsunspor – Hatayspor maçının 2-1 ve Çarşambaspor - Safranbolu maçının 3-1 kazanacaklarını belirtmişti. Hafta sonu oynanan Samsunspor - Hatayspor karşılaşması tahmin noktasında 2-1 tamamlanmış ve dokuz haftadan sonra gelen galibiyetle Samsunspor taraftarı ve Samsun şehri büyük bir heyecan yaşadı.

Samsun maçından sonra gözler Çarsambaspor’a kaydı. Çarsambaspor’un 3-1 galip geleceğini belirten Ertürk, Safranbolu maçının 90+7’de atılacak bir golü tahmin edememiş ancak 90. dakikada Çarşambaspor 3-1 öndeyken uzatmaların yedinci dakikasında 1 gol daha atarak maçı 4-1 kazandı.

Bu tahminler sonrasında Expres Spor moderatörü Ertürk, izleyiciler tarafından müthiş skor tahmini ve spor yayınlarında gerçeklerden uzak olmadan teknik ve gerçeklerle iç içe, severek ve gönül vererek program yaptığı programda sporun gündemini değil resmen kalbini tuttuğunu, şeklinde yorumlandı.

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber