Çarşambaspor sözünü tuttu

Çarşambaspor sözünü tuttu
Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, deplasmanda oynadığı Safranboluspor takımı ile oynadığı maçta 4 gol atarak Safranboluspor’u mağlup etti.

carsambaspor-sozunu-tuttu-2.jpg

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grupta oynayan Yeşil beyazlı takım Çarşambaspor, haftalardır oynadığı maçta sadece 1 puan toplayabilmişti. Bu mağlubiyetler sonrasında teknik direktör Ünsal Yaşar ile yollarını ayıran Çarşambaspor, bu hafta deplasmanda Safranboluspor maçına yardımcı antrenör ile çıktı. Safranbolu İlçe Stadyumu’nda gerçekleşen maç 4-1’lik skorla biterek Çarşambaspor oynayarak ilk 3 puanını aldı.

Maçın ilk yarısı Mert Aktaş, Hayri Kıcıkoğlu ve Adem Hakan Ali Denizer’in attığı goller ile 3-0 bitti. İkinci yarının başlarında oyuna hızlı başlayan Safranbolu takımı ilk golünü atarak skoru 3-1 yaptı. Ancak 90+7’de Çarşambasporlu oyuncu Semih Baştan’ın yaptığı atak ile filelerle buluşan top, skoru 4-1’e çıkardı.

Hakemin maçın bitiş düdüğünü çalması ile beraber, skor 4-1 sonlanırken Çarşambaspor 3 puan sevincini kutladı.

Çarşambaspor, geçtiğimiz haftalarda Osmancık Belediyespor takımının ligden çekilmesi hükmen galip sayılarak 3 puan almıştı. Bu hafta ise aldığı galibiyet ile beraber puanını 4’ten 7’ye çıkarmayı başardı.

carsambaspor-sozunu-tuttu-1.jpg

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber