SP’li Gençler durmak bilmiyor…

SP’li Gençler durmak bilmiyor…
Saadet Partisi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Numan Çakır, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Çakır son olarak İlçe Kaymakamı ve Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

 

HABER – FOTO: Burak Çalışkan- Nurhan Güzel

Saadet Partisi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Numan Çakır, ilçede ki kamu kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgüt başkan ve yöneticilerine olan ziyaretlerini sürdürüyor. Göreve gelir gelmez hızla çalışmalarına başlayan Çakır son olarak Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız’ı makamında ziyaret ederek tanıştı. Daha sonra çalışma ve projeleri hakkında düşüncelerini ileten Çakır Kaymakam Yıldız’ı ziyareti sonrasında Çarşamba muhtarlar Derneği Başkanı Veysel Oduncu ve yönetim Kuruluşu üyelerini dernek binasında ziyaret etti.

Muhtarlar Derneği başkanlığında muhtarların ve mahallerinin sorun ve sıkıntılarını bildiklerini bu nedenle Muhtarlarla yakın temasta bulunarak gereken yardım ve desteklerini vereceklerini belirtti. Saadet Partisi Çarşamba İlçe Gençlik Kolları Başkanı Numan Çakır, “Göreve henüz yeni geldik. İlk etapta ilçede ki tüm kamu kurum ve kuruluşlar ile birlikte sivil toplum örgütleri ve iş adamlarımızı ziyaret ederek hem tanışma hem de Çarşamba için düşüncelerimizi paylaşmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerimizde bizlere gösterilen ilgi bizleri olmadığı kadar mutlu etmiştir. Bu ziyaretlerimiz devam edecektir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber