SP’den Ayvacıklı Şehit ailesine ziyaret

SP’den  Ayvacıklı Şehit ailesine ziyaret
Tunceli’de geçtiğimiz günlerde PKK’lı teröristlerin iki karakola eş zamanlı yaptıkları saldırıda şehit olan Jandarma Komando Er Mustafa Akar’ ın ailesini Saadet Partililer ziyaret ederek başsağlığı dilediler

 

Tunceli’nin Nazimiye ilçesinde PKK’lı teröristlerin yaptıkları saldırı sonucu şehit düşen 21 yaşındaki Jandarma Komando Er Mustafa Akar’ ın ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

Şehidin Annesi Semiha Sarıoğlu, Ablası Çiğdem, Kardeşi İbrahim Akar ve Babası Celal Sarıoğlu’nu Saadet Partililer ziyaret ederek taziyelerini sundular.

Şehit Akar’ın ailesini ziyarete Saadet Partisi Samsun İl Başkan Yardımcısı Sebahattin Gündem,  SP İlkadım İlçe Başkanı Tevfik Özel, SP Çarşamba İlçe Başkanı İdris Çakır, SP Ayvacık İlçe Başkanı İbrahim Seven ve yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Şehit Akar ailesine başsağlığı dileklerini ileten heyet Şehit için dualar okuduktan sonra çocukları ile övünmeleri gerektiğini şehadet mertebesi gibi bir mertebeye ulaşan oğulları ile gurur duyduklarını dile getirdiler.

Şehit Akar’ın ailesi ise acılarını bir nebze vatan için feda eden oğullarının Şehitlik mertebesi ile gurur duyduklarını ve terörün bir an önce bitirilerek başka ocaklara da evlat acısı yaşatmamasını diledikleri belirtildi.

 Haber Merkezi

sp’den--ayvacikli-sehit-ailesine-ziyaret1.jpg

sp’den--ayvacikli-sehit-ailesine-ziyaret---kopya.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel