“SOYKIRIM AMA!..”

“SOYKIRIM AMA!..”
İsrail’in sivillere yönelik gerçekleştirdiği insanlık dışı katliam saldırılarına yönelik Çarşamba Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Mesut Semiz, “Katliam şiddetini artırarak soykırım olarak devam ediyor” dedi

Filistin adına Hamas’ın başlatmış olduğu ve haftalardır bebek, çocuk, kadın, yaşlı demeden resmen katliam yapan İsrail, Filistin ile arasında çıkan savaşta, sivillere yönelik artan zulüm karşısında Çarşamba Anadolu gençlik Derneği Başkanı Mesut Semiz, “Filistin’de İsrail tarafından sistematik zulüm ve katliam, 7 Ekim’den itibaren şiddetini artırarak soykırım olarak devam ediyor” dedi.

89f794f9-7919-4c9b-a67d-a6ec80356e76.jpg

“DÜNYANIN GÖZÜ ÖNÜNDE SOYKIRIM YAŞANIYOR”

7 Ekim’den itibaren şiddetini artırarak soykırım olarak devam ettiğini basın açıklaması ile açıklayan Çarşamba Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Mesut Semiz, “Dünyanın gözü önünde soykırım yaşanıyor. Çocuk, genç, yaşlı, kadın demeden her fırsatta vahşetini sergileyen, ibadet etmek isteyenlere karşı namlusunu doğrultan, uluslararası sularda vatandaşlarımızı katleden terörist İsrail, kan ve vahşet saçmaktan başka bir şey yapmamaktadır. Her fırsatta insan haklarından dem vuran Batı ve Amerika, tüm dünyanın gözleri önünde işlenen İsrail terörizmine hiçbir zaman karşı çıkmamıştır. Şimdi ise tüm ikiyüzlülükleriyle Filistin’e karşı “insan haklarını ihlal ediyorsunuz, İsrail’e saldırıyı durdurun” çağrısı yapıyorlar. Bu ikiyüzlülerin en büyüğü, terörist İsrail’in ve siyonizmin uşağı olan ABD, Irak ve Suriye’de olduğu gibi Filistin’de de kirli hesaplar peşindedir” dedi.

“BU KATİLLER SÖZDEN DEĞİL ANCAK GÜÇTEN ANLAR”

Amerika ile barış ve adalet kelimelerinin yan yana gelmesi mümkün olmadığını ifade eden Başkan Mesut Semiz, “ABD Dışişleri Bakanı eli kanlı Antony Blinken, ABD’nin Filistin planlarını açıklayarak, Gazze’yi Filistin’in yönetemeyeceğini ve ABD askerlerinin de dahil olduğu çok uluslu bir kontrol gücünün oluşturulması gerektiğini söylemiştir. “Sadece ABD Bakanı değil, ayrıca bir Yahudi olarak buradayım” diyen ve terörist İsrail’in zulmüne ortaklığı açıkça ifade eden eli kanlı Blinken’in 5 Kasım’da Türkiye’yi ziyaret edeceği bildirildi. Unutulmamalı ki; Türkiye’miz tüm mevcudiyeti ve şanıyla, asırlarca mazlumların ve Müslümanların yanında olduğu gibi bugün de Filistin’in yanındadır! Her zaman mazlumların yuvası olan ve toprakları şehit kanlarıyla mayalanan ülkemizde katilleri, teröristleri, işbirlikçileri istemiyoruz! Siyonist İsrail ve uşağı Amerika ile barış ve adalet kelimelerinin yan yana gelmesi mümkün değildir. Söz söylemek gereksizdir. Bu katiller sözden değil ancak güçten anlar.” Diye konuştu.

“TÜM MÜSLÜMANLARLA BİRLİKTE NÖBETTEYİZ”

Müslüman ülkelerin hükümetlerine de seslenen Mesut Semiz, “Milli Görüş olarak, Milli Gençlik olarak, Filistin’deki kardeşlerinin acısıyla yüreği yangın yeri olan tüm Müslümanlarla birlikte nöbetteyiz! Buradan Müslüman ülkelerin hükümetlerine de sesleniyoruz: İşgalci İsrail ile işbirliğiniz izzetsizliktir! İsrail bu topraklarda olduğu müddetçe bu coğrafyaya barış gelmeyecektir! Müslüman idareciler İsrail’le ilişkiyi ikbal meselesi olarak gördükleri müddetçe zalimlere karşı tek bir cesur adım atamayacaklardır. Âlemlerin Rabbine hamdolsun ki biz Birleşmiş Milletler ’den medet ummuyoruz. Âlemlerin Rabbine hamdolsun ki biz NATO’dan medet ummuyoruz” şeklinde konuştu.
EMİNE TEMİZ YILMAZ

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber