Şok yenilgi üzdü

Şok yenilgi üzdü
Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyonluk mücadelesi veren Lider Çarşambaspor, lider olarak gittiği Öz Espiyespor deplasmanında çok kötü bir oyun sergileyerek kalesinde tam dört gol gördü ve ligdeki tek namağlup unvanını da kaybetmiş oldu

HABER-FOTO:NEVZAT AKKAYA

Lider Çarşambaspor geçen hafta grubun kendisi gibi şampiyonluğu oynayan ekibi Fatsaspor’a son dakika golüyle iki puanı kaybetmesiyle yaşanan olumsuz hava ile hafta içi çalışmalarını yapan Çarşambaspor futbolcularına hafta içi teknik heyet ve yönetim kurulu üyelerinin moral ve motivasyon desteği ile Öz Espiyespor deplasmanına çıktı. Çarşambaspor’ da sakat Volkan ve Murat Bilgin’den yoksun olarak sahaya çıktı. Karşılaşmaya mutlak galibiyet için çıkan yeşil beyazlı ekip büyük seyirci desteğini de arkasına alarak başladı.

Hakem düdüğüyle başlayan oyunda oyunun kontrolünü rakibe kaptıran Yeşil beyazlılar daha maçın ilk dakikalarında golü kalemizde gördük. Maçın ilk dakikalarında kalemizde gördüğümüz golün etkisinin üzerimizden atamadık. Gol bölgelerinde etkisiz kaldık ilk yarıyı 1 – 0 yenik kapatan yeşil – beyazlı ekipte ikinci yarı Baransel’in yerine Halim oyuna girdi.

İkinci yarıya Halim ile başlayan Çarşambaspor’dan değişen bir şey olmadı. İlk yarıda ki kötü futbol aynen devam etti. Rakibe pozisyonlar veren Çarşambaspor 2. golü de kalesinde gördü ve bu golle takımını desteklemeye gelen taraftarı çileden çıkardı. Takımın oyunundan memnun kalmayan taraftarlar bir süre futbolcular lehine tezahüratlar yaptılar. Kenar yönetim oyuna müdahalesi de işe yaramayınca hiç beklenmedik anda üçüncü golü kalemizde gördük. Bu golle de taraftar tribünleri terk ederek tepkilerini gösterdiler. Taraftarla birlikte maçı izlemeye gelen bazı yöneticiler de maçın bitmesini beklemeden stattan ayrıldılar. Gergin geçen karşılaşmada maçın son dakikasında kazanılan penaltıda gol olunca karşılaşma Çarşambaspor’un 4 – 0’lık bir skorla yenilmesi olarak kayıtlara geçti.

Yönetim Kurulu sahip çıktı

Alınan farklı sonuç sonrası büyük üzüntü yaşayan takımda oynanan kötü futbolun Çarşambaspor’a yakışmadığını belirten Yönetim Kurulu üyeleri  daha sezonun ortasındayız lig devam ediyor. Siz bu takımı buralara getirdiniz şu an yine lider durumdayız. Lider takıma yakışır futbol ortaya koyamadınız. Artık bir an önce toparlanıp önümüzdeki Yomraspor maçına kilitlenmelisiniz” diyerek yönetim kurulu olarak futbolcularına sahip çıktılar.

İzinler bitti

Hafta sonu kendi sahasında Yomraspor’la oynanacak maçın hazırlıklarına bir günlük arayla bu gün Adapark tesislerinde devam edilecek. Teknik Sorumlu İbrahim Hancı’nın futbolcularla bir toplantı yapması bekleniyor. Ayrıca Teknik Sorumlu İbrahim Hancı’nın takımının eksik bölgelerine transferler düşündüğü, yönetim kurulu üyelerine bu konuda rapor vermesi de gündemde.

sok-yenilgi-uzdu-(2).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber