SHERATON'UN GERÇEKLERİ

SHERATONUN GERÇEKLERİ
Sheraton Grand Samsun Hotel Genel Müdürü Onur Bıyık, otel hakkında Samsun Smasun medyası ile yerel basında çıkan bazı asılsız haberlere açıklık getirmek ve yerel basınla tanışmak için kahvaltıda bir araya geldi.

1.20160427194959.jpg

Sheraton Grand Samsun Hotel Genel Müdürü Onur Bıyık, otel hakkında Samsun Smasun medyası ile yerel basında çıkan bazı asılsız haberlere açıklık getirmek ve yerel basınla tanışmak için kahvaltıda bir araya geldi.

Geçtiğimiz yıl 14 Şubat'ta görkemli törenle açılışı gerçekleştirilen Sheraton Grand Samsun Hotel'i hakkında bir yıldan bu yana yerel ve ulusal basında çıkan asılsız haberler sonrasında Sheraton Grand Samsun Hotel Genel Müdürü Onur Bıyık, yerel basınla önce kahvaltı da bir araya geldi akabinde otelin girilmez, CIA'ye ait olduğu iddia edilerek aylardır hakkında yapılan haberlere açıklık getirmek üzere otelin 23. katını basın mensuplarına tanıttı.

222.jpg

Kahvaltı da basın mensupları ile neşeli ortamda yapılan kahvaltı sonrasında basına yaptığı açıklamasında Sheraton Grand Samsun Hotel Genel Müdürü Onur Bıyıklı, otelimizin yukarıdan aşağıya anlatmak gerekirse ve aylardır hakkında yazılan özellikle  23. katında iddia edildiği gibi istihbarat faaliyetlerinin yürütülmediğini belirtti. Bıyıklı, "Yerel ve ulusal basında çıkan haberler sonrası merak veya bilgilenmek isteyen herkesin bu katta hizmet alabileceğini ifade ederek şöyle devam etti.

Bıyıklı, "Bu arada öncelikle kahvaltımıza katılımları dolayısı ile tüm basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Basının sosyal mecrada özellikle bizlere katacağı katkının farkındayız. Bu nedenle bundan sonra basınla daha iç içe olacağız. Sheraton olarak otelimizin tüm aktivitelerinde sizler sayesinde basının desteğini bu gün arkamızda hissettik. Katılan basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz."

3.20160427195301.jpg

Otelimizi anlatmak hakkında iddia edilen en üstte ki bölümler hakkında ise açıklama yapmak gerekirse en üst katta yatırımcımıza ait olan ve kiralanmayan özel dairesi mevcut olup o  katın altında kral dairesi var, onun altında da otelimizde de konaklayan suit odalar dediğimiz odalarımız mevcuttur. Bir de standart odalarımız mevcuttur. Otelimizde camsız diye bir bölüm yok. Otelimizin camları genelde deniz tarafında olduğu için şehir merkezinden değil, deniz tarafından görülmektedir. Bu nedenle şehir tarafından görülemediği için camsız olarak lanse ediliyor. Kısaca anlaşılacağı üzere binanın ana bakış açısı denizden olması nedeni ile karadan ön camlar görülmemektedir. Hatta otelimizin ön tarafı ve özellikle en üst taraf tamamen camlıdır. Bilgi kirliliği nedeni ile bu sıkıntılar konuşuluyor. Bu gün bunların yanlış olduğunu hep birlikte gezdiğimiz zaman görebileceğiz. İlginize teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Samsun İnternet Medya ve Gazetecileri Derneği Başkanı Nihat Alpaslan, "Samsun'a yapılan yatırımların yanındayız. Sheraton Otel'inin yapanlarda Samsun'un öz evladı ve Çarşambalılar. Bu oteli buraya yaptıkları için teşekkür ediyorum. Bu otelde bu gün 175 personel çalışıyor bu da bin kişinin ekmek yediğini gösteriyor. Bu konuda bu güne kadar bazı arkadaşlarımız tenkit ettiler. Biz haber yapılmasın demiyoruz. Belgeli ve gerçek olan haber değeri taşıyan bilgiler elbette ki haber olarak yapılacaktır. Ama biz bu gün burada yakınlaşmayı sağlama adına buradayız. Otel'de Samsun'un öz evlatları, iş adamları görev yapıyor sevincimizi paylaşalım dedik ve bu gün burada bir araya geldik. Çok mutluyuz. Bundan sonra daha sık ve daha güzel yatırımlar içinde bizlere düşen her görevi yapmaya hazırız. Genel Müdürümüze de bu nazik daveti dolayısı ile çok teşekkür ediyoruz. " dedi.

4.20160427195322.jpg

Konuşmalardan sonra Samsun İnternet Medya ve Gazetecileri Derneği Başkanı Nihat Alparslan  günün anlam ve önemine binaen ve basınla bir araya gelmesinin anısına Sheraton Grand Samsun Hotel Genel Müdürü Onur Bıyık ve Ahmet Giritli'ye bir plaket takdim ettikten sonra otelin 23. katına çıkan basın mensupları otelin CIA ye ait olduğu iddia edilen tüm bölümleri gezip gördü.

 

Basına verilen kahvaltıya Sheraton Grand Samsun Hotel Genel Müdürü Onur Bıyık, Ahmet Giritli'nin yanı sıra Samsun internet medyası mensupları ile Çarşamba Haber Expres Gazetesi Yazı işleri Müdürü Erol şeker ve Bafra'lı internet Gazetecileri katıldılar. Otel tanıtımı sonunda basın mensupları ve Genel Müdür Bıyıklı otel önünde topluca fotoğraf çektirdikten sonra etkinlik sona erdi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel