MHP' DE "DÜZGÜN" DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

MHP DE DÜZGÜN DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI
Geçtiğimiz hafta Çarşamba Milliyetçi Hareket Partisi Çarşamba İlçe başkanlığına atanan Kemal Düzgün ve yönetim kurulu parti binasında İl Başkanının katılımı ile basına tanıtıldı. Basın toplantısında, birlik, beraberlik ve küskünlükler olmayacağına dem vur

3.20160427192429.jpg

Geçtiğimiz hafta Çarşamba Milliyetçi Hareket Partisi Çarşamba İlçe başkanlığına atanan Kemal Düzgün ve yönetim kurulu parti binasında İl Başkanının katılımı ile basına tanıtıldı. Basın toplantısında, birlik, beraberlik ve küskünlükler olmayacağına dem vuruldu.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'ye karşı Olağanüstü kongre için başlatılan çalışmalardan sonra il ve ilçe başkanlarının görevden alınarak yerine yeni yönetimlerin atanması çalışmalarında Samsun' da sona geliniyor. MHP Genel Merkezin tarafından kapatılan ve görevden alınan eski Çarşamba İlçe Başkanı Süleyman Akdemir'in yerine atanan Kemal Düzgün ve yönetim Kurulu dün İl Başkanı Taner Tekin ve il yöneticilerinin katılımı ile basına tanıtıldı.

1.20160427192454.jpg

Yeni MHP Çarşamba İlçe Yönetiminin basına tanıtım toplantısında yeni ilçe Başkanı Kemal Düzgün, yaptığı konuşmasında,  18 Nisan 2016 tarihinde genel merkezimizin teveccühü ve İl Başkanlığımızın tebliği ile Çarşamba Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına yönetimim ile birlikte atanmış bulunmaktayım. Bu görevimizin öncelikle ülkemize, milletimize, davamıza ve Çarşamba'mız hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'dan niyaz ediyorum." ifadeleri ile konuşmasına başladı.

Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün, "Bu kutlu seferberlikte Cenab-ı Hak ve yardımcımız olsun. Ülkemizin içinde bulunduğu bu süreçte, siyaset makamının çözüm makamı olduğunu bilenlerdeniz, siyasetin ise; hoşgörü, sevgi, saygı, sadakat, ahde vefa olduğunu kabul edenlerdeniz. Hala mensubu olmaktan şeref duyduğumuz davamızın; necip Türk Milleti'nin, yegane kara gün dostu, aşılmaz denen dağlan aşan, yıkılmaz denen surları yıkan, kutsal bir çatı olduğunu ve serdengeçtilerin elbirliği, gönül birliği şuuru ile cem olduğu bir mabet olduğunu kabul edenlerdeniz."

2.20160427192520.jpg

"Bu kutsal sancağın bir bayrak yarışı misali bizlere teslim edilmesi ve bizlerinde bu sancağı namusumuz olarak kabul edip başımıza taç edeceğimizi herkes bilmelidir. Bu kutlu yolda, kınayanın kınamasından korkmadan, hayır bildiğimiz işler yapacağımızı ve öncelikle hesabı Yüce Yaradan'a vereceğimizi herkes bilmelidir. Bu günden itibaren, hoş görü timsali; Hz, Mevlana'nın yolu yolumuz, sevgi saygı abidesi; Hz. Yunus'un asası asamız, Hz. Fatihin İstanbul'u fethettiği kararlılığı kararlılığımızdır. Merhum, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in duruşu duruşumuz ve Bilge Liderimiz Devlet Bahçelinin sadakati ve dürüstlüğü dürüstlüğümüz olacaktır. Artık hizmet makamında olan biz neferlere; sabır, hoşgörü, ahde vefa, sadakat ve duruş yol gösterecektir. Her yolu, her zoru aşmaya ve bu kutsal davaya hizmet etmeye hepinizin huzurunda ant içiyoruz. Bundan önce hizmet veren yönetimlere huzurunuzda çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum." dedi.

4.20160427192551.jpg

İlçe yeni başkanı Kemal Düzgün'ün konuşması sonrasında söz alan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, "Bu gün MHP Genel Merkezinin bizlerinde katkıları ile Çarşamba İlçesine basına tanıtımı için burada toplandık. MHP 47 .yıldır siyasi arenada mücadelesini sürdüren şanla, şerefle mücadelesini sürdüren şan ve şerefle hizmet etmekten onur duyduğum bir harekettir. MHP hiç bir zaman ülke ve milletinin menfaatlerini gözetmeden hareket etmiş bir parti değildir. MHP, her dönem, her şat ve koşulda, önce ülkesi ve milleti, arkasından devleti ve daha sonra partisinin menfaatlerini öne süren ve bu duyguyu sürdüren bir partidir. Bizlere bu ahlakı ve düsturu aşılayan, yolunu gösteren başta Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'dir." diyerek devam etti.

Bizler de bu yoldan yürümeye ant içmiş, yemin etmiş neferleriz. MHP' de ve teşkilatlarda önemli olan devamlılıktır. Bu bir bayrak yarışıdır birileri görevi devrederi birileri de başlar. Görevi devreden de, yeni görev alanda bizimdir. Burada kimse kimsenin rakibi, düşmanı değildir. Asıl olan MHP'nin belirlemiş olduğu çizgi ve doğrultuda hareket ederek siyaset yaparak Çarşamba'ya, Samsun'!a ve Türkiye'ye nasıl bir hizmet yaparız, iktidar oluruz bunu başarmaktır. Çarşamba bu noktada önemli bir ilçe ve lokomotiftir. Ama bu bölge hiç bir zaman hak ettiği değeri alamamıştır. MHP ile bu hakkını MHP'liler hizmet ederek değerini alacaktır. Bu düşünce ile yola çıkan böylesi bir zor dönemde görev alan yeni ilçe yönetimi ve başkanıma teşekkür ediyor canla başla çalışacaklarına inanıyor güveniyorum. Bizlere düşeni bizlerde yapacağımızı herkes bilmeli ve böylelikle birlikte tek vücut, tek yumruk olarak birlik ve beraberlik içinde MHP'yi hak ettiği yere taşıyacağımızdan herkes emin olmalıdır. "

 

Tekin, "Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Her gün yüreklerimiz yanıyor. Daha dün bir şehidimizi ebedi istirahatgahına göz yaşları içinde uğurladık. Ondan önce de Terme'li bir şehidimizi toprağa verdik. Daha seçimden sonra bir yılı doldurmadan 500' den fazla şehit verdik. Türkiye Cumhuriyeti Kurtuluş savaşından sonra girdiği Kore, Kıbrıs savaşlarında dahi bu kadar şehit vermemiştir. Yani Ülkemiz şu anda fiili bir savaş ortamında iken,  ülkemiz yangın yerine dönmüş durumda iken, Ülkücü ve Milliyetçilere çok daha fazla ihtiyaç varken kendi içinde kavgaya etmesine kesinlikle ve kesinlikle müsaade edemeyiz. Bu ülkenin Ülkücülere, Milliyetçilere, MHP'nin de birbiri ile kucaklaşmaya ihtiyacı var. Bu günden tezi yok sokaklara çıkıp her ülküdaşımızı kucaklayacağız, her ülküdaşımızla birlikte yürümek için gayret sarf edeceğiz, bizimle yola çıkan kervanımıza katılan herkesi kucaklayacağız. Bizlere katılmayan, bizleri eleştirenleri de ikna etmek için mücadele vereceğiz. Asla ama asla ocu, bucu ya da ötekici, berikici diyerek kesinlikle  suçlamayacağız. Biz üzerimize düşeni yaparak gönlümüzü herkese ve hepsine açacağız. Bize bir adım atana 3, atmayana ise biz bir adım atacağız. Bu duygu düşünce ve bilinçle MHP'nin Çarşamba ve Samsun'da ve akabinde Türkiye'de iktidar olduğu veya olacağı güne kadar canla başla mücadele vereceğimize sizler huzurunda bir kez daha söz veriyorum. Yeni yönetimimizi bu duygu ve düşüncelerle bir kere daha tebrik ediyor Allah yar ve yardımcıları olsun diyorum" şeklinde konuştu.

7.20160427192642.jpg

Konuşmalardan sonra yeni ilçe yönetimi partililere tanıtıldıktan sonra karşılıklı soru cevaplardan sonra ilçe binasından ayrılarak TÜRKAV Çarşamba Temsilcisi Bekir Özçelik makamında ziyarete geçildi. TÜRKAV Çarşamba Temsilciliğinde MHP İl başkanı Taner Tekin'i Başkan Bekir Özçelik'i yıllardır tanıdığını ve iyi bir Milliyetçi olduğunu, başarılı çalışmaları olduğunu belirterek çok sevdiğini ve birlikte çalışma ve mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

5.20160427192734.jpg

TÜRKAV Çarşamba Temsilcisi Bekir Özçelik ise ziyarette, "Cenab-ı Allah öncelikle yeni yüklendiğiniz bu zorlu görevi mübarek eylesin.  Mücadelemiz her zaman olduğu gibi devam edecek. Cana-ı Allah ayeti kerimesinde buyuruyor, "Hayırlı işlerinizde asla kınayanın kınamasından korkmayınız" diyor. Görevi gelenlerin şuurunu bilenlerdeniz. Yalın kılıç gerek Taner Başkanım olsun, gerek İlçe Başkanlığına atanan ve 4-5 yıldır tanıdığım Kemal Düzgün başkanım olsun. Ama Yiğit hali ile ve durumu, duruşu ile belli olur. Bu dönemde her ne kadar bizim MHP olarak kaos olarak gördüğümüz olayın, "Her şerde bir hayr vardır" ilkesi ile inşallah bu bulutlar bir şekilde dağılacaktır. Bizlerde bu şuurla görevimize devam edeceğiz. Allah yolunuzu açık eylesin" dedi.

TÜRKAV ziyareti sonrasında MHP İl Başkanı Taner Tekin ve yönetim kurulu üyeleri ve Çarşamba Yeni İlçe Başkanı Kemal Düzgün binadan ayrılarak basın toplantısı ve ziyaretler sona erdirildi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset