Sevdenur’a muhteşem doğum günü kutlaması

Sevdenur’a muhteşem doğum günü kutlaması
AK Parti Çarşamba eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Gülçiçek’in kızı Sevdenur Gülçiçek için Özakkaya Cafe de muhteşem bir doğum günü düzenlendi. Gecede Sevdenur sevdikleri ile doyasıya eğlendi

 

HABER-FOTO: SERKAN KARAHAN

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve eski Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Gülçiçek ile Emine Gülçiçek çiftinin kızları Sevdenur Gülçiçek için Özakkaya Cafe de 9. Yaşına girmesi nedeni ile doğum günü partisi düzenlendi. 5 aydan bu yana tedavi gören Sevdenur Gülçiçek için Özakkaya Cafe de bir araya gelen AK Parti İlçe eski ve yeni yöneticileri ile dostları ve akrabaları, Gazetemiz Yazı İşleri müdürü Erol Şeker özellikle Sevdenur ile GÜlçiçek ailesini bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.  

Sevdenur Gülçiçek Mustafa Kemal İlköğretim Okulu 3. Sınıfın eğitim görmekte iken 5ay önce rahatsızlandı ve tedavi görmeye başladı. Tedavisi boyunca Öğretmeni Sündüs Katoğlu’ da Sevdenur’u hiç yalnız bırakmadı. Doğum gününe de katılan Öğretmeni Öğrencisine hediyesini vererek doğum gününü kutladıktan sonra birlikte eğlendiler. Öğretmeni Sevdenur’a kısa sürede iyileşerek kaldığı yerden devam edeceğini ve kendisini çok sevdiklerini, özlediklerini dile getirdi.

Doğum gününün başlaması ile önce Doğum Günü pastası kesildi. Sevdenur Gülçiçek’in fotoğrafının bulunduğu doğum günü pastasının kesilmesi sonrasında İbrahim Gülçiçek dostlarına teşekkür etti. İbrahim Gülçiçek, “Kızım bu gün 9. Yaşına giriyor. Kızımın bir süredir sağlık problemleri olması nedeni ile bu doğum gününün bizim ve kendisi için çok özel bir yeri var. Bu tedavinin başından itibaren bizlere ve kızıma sonsuz destek ve yardımlarda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Ancak İlçe Başkanımız Mehmet köse ve gece gündüz yanımdan ayrılmayan ve yeri geldiğinde günlerce araç içinde yatarak bizleri hiç yalnız bırakmayan Ali Doğan Ağabeyime ayrıca teşekkür ediyorum” diyerek devam etti.

Biz aslında çok büyük bir aileyimişiz. Bunu bu süreçte daha iyi anladım. Bu kadar iyi insanların ardından bu hastalığımız vesile ile Doktorlarımızla da tanışmış olduk. Kendileri Sevdenur ve onun gibi hasta miniklere öylesine sıcak ve şefkatle yaklaşıyor ve ilgileniyorlar ki onların bu sevgisi ve ilgi alakası bizleri daha da çok memnun ediyor. Buradan Sevdenur ile birlikte tedavi olan ve emek veren tüm Doktorlarımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Onlar olmasa bizler bu gün burada bunları konuşuyor olamazdık. Allah onları başımızdan eksik etmesin. Onların güzellikleri ve ilgi alakası bizleri ve miniklerimizi çok memnun ediyor. Bu vesile ile bir kere daha Allah kimseyi böylesi günlerde yalnız bırakmasın diyorum. Kızım şükürler olsun kısa sürede inşallah iyileşecek. Bu gün burada onun doğum gününde bir kere daha dostlarımızı ve sevdiklerimizi bir arada görmek bizleri de kızımı da çok sevindirmiştir. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe başkanı Mehmet Köse ise Sevdenur’un kısa sürede sağlığına kavuşarak eğitimine devam etmesini ve sağlık dolu yıllar dileklerini ilettikten sonra ilk doğum günü hediyesini vererek tebrik etti. Daha sonra dostları ve sevenleri Sevdenur’ a çeşitli hediyeler verirken gözlerinde ki gülümseme ve heyecanı herkesi daha da sevindirdi.  Gecede daha sonra kendisi gibi tedavi gören Ebrar Demir’le birlikte oyun havaları eşliğinde eğlenen Sevdenur gece boyunca müzik eşliğinde doğum gününü doyasına kutladı. 

sevdenur’a-muhtesem-dogum-gunu-kutlamasi-(1).jpg

sevdenur’a-muhtesem-dogum-gunu-kutlamasi-(2).jpg

sevdenur’a-muhtesem-dogum-gunu-kutlamasi-(3).jpg

sevdenur’a-muhtesem-dogum-gunu-kutlamasi-(4).jpg

sevdenur’a-muhtesem-dogum-gunu-kutlamasi-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber