Servis sürücülerine eğitim verildi

Servis sürücülerine eğitim verildi
Samsun Çarşamba da İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğince, okul servisi sürücülerine eğitim verildi. Eğitime, öğrenci taşımacılığı yapan sürücüler ile rehberler katıldı.

‘Okul Servis araçlarında aranan şartlar anlatıldı’

Samsun'un Çarşamba ilçesinde okul servisi sürücülerine eğitim verildi. Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğince kazalarda can kaybı ve yaralanmaların en aza indirgenmesi amacıyla verilen eğitim Çarşamba Öğretmenevinde gerçekleştirildi. Eğitim de, Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan sunumlar ile trafik güvenliği, trafik adabı, okul servis araçlarında aranan şartlar ve taşımacının yükümlülükleri anlatıldı.

‘Emniyet Kemeri kullanmanın önemine dikkat çekildi’

Çarşamba Öğretmenevi konferans salonunda düzenlenen ve servis şoförlerine okul servis araçlarında aranan şartlar ve taşımacının yükümlülükleri başta olmak üzere trafik güvenliği eğitimi verildi. Ayrıca emniyet kemeri kullanmanın önemi ve dikkatli sürüş konularına dikkat çekildi. Eğitime öğrenci taşımacılığı yapan sürücüler ile rehberler katıldı.

img-2752.jpg

img-2759.jpg

121215152-1.jpg

img-2699.jpg

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber