Semih Kaya'dan Fenerbahçe iddiası

Semih Kayadan Fenerbahçe iddiası
33. haftadaki derbiye kadar mutlu sona ulaşacaklarına inandıklarını söyleyen Galatasaray'ın milli oyuncusu Semih Kaya, Fenerbahçe'ye karşı her türlü üstünlüğü sağladıklarını ifade etti

 

Galatasaray'ın, milli stoperi Semih Kaya iddialı açıklamalar yaptı. Beyaz TV’ye konuşan genç oyuncu geçen sezon şampiyonluk kupasını kaldırdıkları Kadıköy’e bu kez şampiyon olarak gideceklerini söyledi. 

Sezonun zorlu ve çekişmeli geçtiğini kaydeden Semih Kaya, "Geçen sezon son maçta şampiyonluğu kazanmıştık. Bu sene ise 33. haftada Kadıköy’deki karşılaşmaya kadar işi bitiririz. Şampiyonluk düğümü o maça, oraya kalmaz. Kadıköy’e şampiyon olarak ayak basarız" diye konuştu. 

F.Bahçe’ye karşı üstün olup, olmadıkları sorusuna ise Semih, "Bütün branşlarda Fenerbahçe ile 14 maç yapıp 9’unu kazanmışız. Birçok branşta da son dönemde rakibimizi yenerek kupalar aldık, müzemizi şenlendirdik. Ezeli rakibimize karşı üstün olduğumuz ortada" cevabını verdi. 

-"O gerçek bir imparator" 
Fatih Terim’i de göklere çıkaran Semih, "Hocamız hakkında konuşmaya bile gerek yok. Taraftarın teknik direktörümüzü çağırışı ve taktığı lakap belli. Orada, tribünlerin hep birlikte söyledikleri bir gerçek. O bizim için bir İmparator" ifadesini kullandı. 

Şampiyonluk yarışında Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin önünde olmanın kendilerine büyük bir avantaj getirdiğini de sözlerine ekleyen genç oyuncu, "İkinci yarıda daha iyi olmayı hedefliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor