Şeker İş’ten üniversiteyi kazananlara ödül

Şeker İş’ten üniversiteyi kazananlara ödül
Çarşamba Şeker İş Sendikası, üniversite sınavında başarı gösteren Şeker Fabrikası çalışanlarının çocuklarını ödüllendirdi

 

Çarşamba Şeker İş sendikası tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Şeker fabrikası çalışanlarının çocuklarının üniversite sınavında aldıkları başarıların ödüllendirilme töreni bu yıl Şeker Fabrikasında yapıldı. Yapılan ödül törenine, Şeker İş Sendika Başkanı Sinan Türe’nin yanı sıra Fabrika Müdür Vekili Sezgin Öncü, Muhasebe Müdürü Feti Arlı ve Şeker, İş Yöneticisi M. Nimet Polat ve çok sayıda öğrenci ve velisi katıldı.

Yapılan törende konuşan Türe, “Her yıl geleneksel hale getirmeye çalıştığımız ve öğrencilerimizin başarılarını kutladığımız bu töreni icra ediyoruz. Amacımız öğrencilerimizin başarılarını ödüllendirmektir. Şeker Fabrikaları hayatlarını sürdürdüğü sürece bu uygulamamız devam edecektir. Buradan öğrenci arkadaşlarımızdan da bir istirhamımız var. Her biriniz farklı üniversitelerin, farklı fakültelerine gidecek bu konuda sizden istediğimiz gittiğiniz yerlerde şekeri anlatın, şeker fabrikalarını anlatın. Ve en önemlisi insanları, nişasta bazlı şekere nasıl mahkûm ettiklerini anlatın ki insanlara sözlerimiz daha da yayılmış olsun. Anlatın ki insanlar Şeker Fabrikalarına sahip çıksınlar” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler fabrika müdürler ve Başkan Sinan Türe’nin elinden ödüllerini aldılar.

Haber-Foto: Serkan Karahan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber