ŞEHİT EVİNDEN AĞITLAR YÜKSELDİ

ŞEHİT EVİNDEN AĞITLAR YÜKSELDİ
Van’ın Çaldıran ilçesinde yol kesen PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 6 askerden birisi olan Samsun ili Ayvacık İlçesi Terice Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Ferdullah Kaygusuz’un baba evinden ağıtlar yüks

Van’ın Çaldıran ilçesinde yol kesen PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcının infilak etmesiyle şehit düşen Samsun Ayvacık doğumlu Sözleşmeli Er Ferdullah Kaygusuz'un (24) acı haberi babaevini matem havasına soktu. Şehit’in evine Ayvacık İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Ayvacık İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Eren Yüksel, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ünal ve beraberindekiler giderek aileye taziye dileklerinde bulundular.

ayvsehit1.jpg

Terice Mahallesi’nde ki baba evinde taziyeleri kabul eden şehit babası Avni Kaygusuz (8), “En son önceki gün konuştuk. Orada bir ev tuttuğunu söyledi. Eşya alacağım dedi. Bir sıkıntım yok dedi. Haziranın 28’inde geleceğini söyledi.” Dedi.

Şehit annesi Hatun Kaygusuz’da (57) feryatlarıyla yürekleri dağlarken şehit olan oğlu ile en son şehit düştüğü gün konuştuğunu söyleyerek, “En son bugün öğlen arası konuştuk. Keşke az daha konuşsaydım. Bana telefonda konuşurken işlerim var dedi. Çok işi varmış kurtların içine düştü yavrum. O hep bize peşimden ağlamayın derdi.” Diyerek ağıtlarda bulundu. Şehit Annesi Hatun Kaygusuz’un ‘Benim oğlum kuzuydu. Gitti kurtların içinde kaldı. Çok şehit verdik çok yandık bittik yavrum’ Ağıtları yürekleri dağladı.

ayvsehit2.jpg
Şehit’in 6 aylık eşi Mafiye Kaygusuz(23)’da şehit olduğu gün öğle saatlerinde telefonla görüştüğünü ve 28 Haziran tarihinde eşinin geleceğini, eşiyle birlikte görev yeri olan Van’a gidip orada eşya alarak görev yaptığı yere yerleşecektik dedi.

Şehidin cenaze namazının 25 Mayıs Çarşamba günü (bugün) Ayvacık Merkezde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Terice Mahallesi’nde ki aile kabristanlığına defnedileceği öğrenildi.

ayvsehit3.jpg

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ:

http://sekerhaber.web.tv/video/ayvacik-sehidine-yas-tutuyor__zpw0tk9jdng
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber