Şehit Ailelerine Yemek

Şehit Ailelerine Yemek
Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce tertip edilen yemek programında Samsun Valisi Osman Kaymak’ın katılımıyla Çarşamba ilçesinde ki şehit aileleri ile bir araya gelindi.

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen yemek programında Çarşamba İlçesi’nde ki şehit aileleri ile buluşuldu. Çarşamba’da bir restoranda gerçekleştirilen yemek programına Samsun Valisi Osman Kaymak’ın yanı sıra Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Samsun İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç, Çarşamba İlçe Kaymakamı Şükrü Yıldırım, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Kemal Çelik, mülki ve idari amirlerin yanı sıra çok sayıda şehit ailesi katılım sağladı.

Yemek programına katılımlarından dolayı teşekkürlerini sunan İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen, kısa bir konuşma yaptı. Daha sonra konuşan Samsun Valisi Osman Kaymak, şehit ailelerinin her zaman sorunlarını çözmek için yanlarında olduklarını hatırlattı.Vali Kaymak, şehitlik ve şehit aileleri kavramlarının kendisi için büyük bir önem içerdiğini ifade ederek, şehit ailelerini karşı mülki ve amirler kadar, civarındaki komşuların ve esnaflarında hatırlaması gerektiğini, onlarla sürekli iletişim halinde olmaları gerektiğini söyledi.

Program yemek ikramı ve konuşmaların ardından şehit aileleri ile birlikte çekilen fotoğrafın ardından son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber