Seçmen listeleri askıdan indirildi

Seçmen listeleri askıdan indirildi
Yüksek seçim kurulu (YSK) 30 Martta yapılacak olan mahalli idareler seçim takvimine göre muhtarlık bölgesi seçim listeleri dün askıdan indirildi.

_mg_0207.jpg

Kirazlıkçay Mahallesi Muhtarı Renda Alişan'nın yaptığı açıklamasında, bu seçim döneminde 6500 seçmeniyle sandık başına gidecek dedi. Sandık başında kimlerin olacağı  Yüksek Seçim Kurulunca belirlenecek. Seçmen listeleri 210 sayfadan oluşup, ilçe seçim kurulunun 40249 onaylı seçmen listesinden oluşuyor" dedi.

Seçmenlerin geçmiş yıllarda olduğu gibi Ticaret Meslek Lisesi ve Değirmenbaşı  İlkokulunda kurulacak oy sandıkları dışında sandıkların da kurulmasını bekliyoruz diyen Alişan, "Beyyenice Köyümüzün bir kısmı ve TOKİ konutları da mahallemize dahil olması ile sanırım TOKİ İlköğretim- Ortaokulunda da sandık açılacaktır. Bize şimdilik YSK’dan 38 sandık gönderildi" ifadelerini kullandı.

Seçmen Listelerinin askıdan inmesi ile birlikte aynı gün www.ysk.gov.tr adresinde de seçmen kayıtlarının sorgulanması işlemi sona erecek.Vatandaşların oy kullanacakları sandık ve yer bilgisi ise 18 Şubat 2014 tarihinden itibaren aynı adres üzerinden sorgulamaya devam edilebilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber