Seçimin Galibi ‘’Dostluk’’ Oldu

Seçimin Galibi ‘’Dostluk’’ Oldu
Çarşamba Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kongresinde yapılan seçimle mevcut başkan İlyas Sağlam yeniden başkan seçilirken kongreye dostluk damgasını vurdu.

Çarşamba Belediyesi Özel Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen seçimde iki liste yarıştı. Çarşamba Belediyesi Özel Halk Otobüsleri derneği kongresinde Üyeleri bir kez daha alan mevcut başkan İlyas Sağlam'a yola devam dedi.

 Büyük bir katılımla gerçekleşen seçimde iki aday yarıştı. Mevcut başkan İlyas Sağlam ve başkan  adayı Mehmet Türkdal Çarşamba Belediyesi Özel Halk Otobüsleri başkanlığı için ter döktü. İki üye ve bir divan başkanının gözetiminde oylar kullanıldı. Seçimde 225 oy kullanılarak kullanılan oyların 143'nü mevcut başkan İlyas Sağlam alırken, rakibi Mehmet Türkdal oyların 77' sını aldı. Yapılan sayım sonun da sandıktan 5 geçersiz oy çıktı.

Seçimin ardından ortaya çıkan renkli görüntüler seçimi dostluğun kazandığını gösterir nitelikteydi. Başkan İlyas Sağlam'la yarışa giren Mehmet Türkdal, yeniden başkanlığı kazanan Sağlam' a  tebriklerini sunarken kucaklaşmaları ve birlikte seçmenlerini selamlamaları taktire şayandı. Seçim sonrasında konuşan başkan İlyas Sağlam bu bir yarıştı Çarşamba için kardeşimle saygı ve sevgi çerçevesinde yarıştık her şey Çarşamba için dedi.

HABER-FOTO: Sezer SAĞLAM - Kübra YILMAZ

                                                                                              

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber