Seçim 'Tur'ları Vurdu!

Seçim Turları Vurdu!
Vatandaşlar Rezervasyonları İptal Ediyor

Seçimlere duyarlı vatandaşlar, 6-7 aydır satışa açık olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na denk gelen turları, 1 Kasım'a seçimleri nedeniyle iptal etmeye başladı

Seçimlere duyarlı vatandaşlar, yaklaşık 6-7 aydır satışa açık olan ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na tekabül eden turları, seçimlerin 1 Kasım'a alınması ile birlikte iptal etmeye başladı.

Vatandaşların bu taleplerine bazı acenteler de duyarsız kalmayarak, yatırdıkları tur ücretlerini iade etme kararı aldı.

VATANDAŞLAR TURLARI İPTAL ETMEYE BAŞLADI

Tur Operatörleri Sözcüsü ve Andiamo Tur Yönetim Kurulu Başkanı Cem Polatoğlu yaptığı açıklamada, seçimlere duyarlı olan vatandaşların yaklaşık 6-7 aydır satışa açılan ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na tekabül eden turların seçim dönemine tekabül etmesi ile birlikte duyarlı vatandaşlar tarafından iptal edilmeye başlandığını söyledi.

PARALAR İADE EDİLECEK

Bu duruma kendi şirketinin yanı sıra bazı duyarlı acentelerin kayıtsız kalmayarak 1 Kasım Pazar gününe denk gelen tüm turlarını iptal ettiklerini ifade eden Polatoğlu, mutlaka bu tarihte seyahat etmesi gereken müşterilerine ise bu turları fiyat farkı olmadan münferit olarak gerçekleştireceklerini söyledi. Polatoğlu, "Ayrıca bu turlar için para yatıran vatandaşlara yatırdıkları tur paraları da iade edilmektedir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir