SEÇİM SANDIKLARI EĞİTİM TOPLANTISI

SEÇİM SANDIKLARI EĞİTİM TOPLANTISI
AK PARTİ Çarşamba İlçe Başkanlığı’nda yaklaşan yerel seçimler öncesi sandık başında görev alacak sandık başkanlarına Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde eğitim semineri verdi.

Bilgilendirme toplantısında, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Hakan Karaduman “Ülkemizde dönen olayların sahiplerinin beklentileri var. AK Parti’nin oy kaybetmesini, AK Parti’nin kan kaybetmesini istedikleri ve bekledikleri için bu yönde işte bu yüzden herkesin oy kullanmaya çağırılması lazım. Özellikle ve öncelikle Sandık Kurulu üyeleri ve müşahitlerimiz  bu hengamede unuttukları noktalar oluyor yapmaları gereken öncelikli olay sandıklar açılır açılmaz ilk kendilerinin  oylarını kullanmalarıdır .”dedi.

Karaduman ayrıca, Seçim günü seçmenlerle olan ilişkilere ve geçersiz oy ve boş tutanaklara dikkat edilmesine dikkat çekildi. Gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Çarşamba Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hüseyin Dündar, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mahmut Çekiç, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda Sandık görevlisi katıldı.

HABER-FOTO: Sezer ÇOBAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber