Savaş, İlçe MEM' de eğitimi masaya yatırdı

Savaş, İlçe MEM' de eğitimi masaya yatırdı
Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi ile birlikte Şube ve Okul Müdürleri ile yaptığı toplantı ile değerlendirmesini yaptılar.

Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2016-2017eğitim ve öğretim yılı ilk yarı yıl için de yaşanan sıkıntı ve sorunlar ile çözüm yollarını masaya yatırdıktan sonra ikinci yarı yıl da yapılması planlanan eğitim ve okullarda ki sorunların çözümlerini masaya yatırdılar.  İlk yarıda çok fazla sorun ve sıkıntı yaşanmadığını ancak bazı konularda daha titiz davranılması gerektiğine dikkat çeken İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, okul müdürleri ile şube müdürlerine ikinci yarıda eğitimde daha üst sıralara çıkabilmek ve ilçede ki eğitim kalitesini arttırabilmek için çözüm ve önerileri masaya yatırdılar.

İkinci yarıyılın başlamasına sayılı günler kala okul müdürleri ile okullarda ki fiziki ve öğrencilerin ulaşımından alın, yiyecek, yakacak, eğitim durumlarına kadar tüm sorun ve sıkıntıları yakından dinleyerek not aldı ve çözüm önerilerini dinledi. İkinci yarı yıl içinde öğrencilerin sorunsuz ve sadece eğitime kanalize olacak şekilde eğitimlerini almalarını sağlam adına her türlü sıkıntıları masaya yatırarak çözümlerin ve olası sıkıntıların gözden geçirilerek çözümlerini de en etkili ve kısa sürede çözülmesi için fikirler ile çözüm önerilerini dinledi. Toplantı okul müdürleri ile şube müdürlerinin öneri ve çözümlerinin tartışılması ile sona erdi.

HABER- FOTO: Nevzat AKKAYA- Ayhan GONCA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Eğitim