Kubalı'dan Şehit ailesine ziyaret

Kubalı'dan Şehit ailesine ziyaret
Samsun Vali Yardımcısı ve Salıpazarı  İlçe Kaymakam vekili Hakan Kubalı, 93 yılında Bingöl de Şehit olan Jandarma Er Orhan Erdoğan'ı İlçe Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay ile  ailesini ziyaret etti.

İlçe Kaymakam vekili ve Samsun Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, Salıpazarı İlçesi Bereket Mahallesinde ikamet eden Şehit Jandarma Er Orhan Erdoğan'ın ailesini ziyaret etti. İlçeye bağlı Bereket Mahallesinde ikamet eden ve 1993 yılında Bingöl Yayladağ Jandarma Bölük Komutanlığında vatani görevi esnasında şehit düşen Jandarma Er Orhan Erdoğan'ın babası Mahmut Erdoğan ve ailesini evin de ziyaret etti.

Kaymakam vekili ve Vali Yardımcısı Kubalı'ya  Salıpazarı İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay ve beraberinde ki heyetle eşlik etti. Şehit Jandarma Er Orhan Erdoğan'ın babası Mahmut Erdoğan ve aileyi ziyaret eden Kubalı , Şehit ailesine sıkıntı ve sorunları ile birlikte isteklerini dinlediler. Şehit Babası Mahmut Erdoğan, Kendilerini  93 yılından bu yana unutmadıkları ve sürekli hal hatır ve sıkıntıları yakından takip ettikleri için kendilerine daima hayır duasında bulunduklarını dile getirdi.

Şehit ailesi ile bir süre daha sohbet eden Vali Yardımcısı ve İlçe Kaymakam vekili Kubalı ise ayrılırken şehit ailesine, "Biz daima sizlerin yanındayız. Sizleri unutmak gibi bir konu asla söz konusu dahi olamaz. Şehitlerimizi şükranla ve minnetle anıyoruz. Bizler onların sayesinde bu görevleri huzur içinde yapıyoruz. Ne mutlu onlara ki vatan için şahadet şerbeti içtiler. Mekanları Cennet, ruhları şad olsun" diyerek şehit ailesine veda ederek ziyareti sona erdirdiler.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA- Nuri Oğuzhan ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir