Sarıcaoğlu: “Gurbetteki hemşehrilerimiz geri gelecek”

Sarıcaoğlu: “Gurbetteki hemşehrilerimiz geri gelecek”
Sarıcaoğlu: “Gurbetteki hemşehrilerimiz geri gelecek”

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Gurbetteki hemşehrilerimizi düşünerek onların Kavak’a dönüşünü sağlamak adına istihdama her zaman öncelik veriyoruz. İstihdamın artması adına birçok farklı projelere imza atıyoruz” dedi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Atakum Kavaklılar Derneği Başkanı Av. Erhan Çankaya ve yönetimi ile bir araya geldi. Hemşehri derneklerinin önemine vurgu yapan Başkan Sarıcaoğlu, “İlçemizin tanıtımı için hemşehri dernekleri son derece önemlidir. Kavak Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarına her zaman gerekli desteği ve değeri veriyoruz. Hemşehri dernekleri, ilçemize kültürel anlamda büyük zenginlik katmaktadır. Hemşehrilerimiz arasında yardımlaşmayı ve kaynaşmayı sağlamaktadır. Atakum Kavaklılar Derneğimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İlçemizde yapılan çalışmalarda ilk hedefimiz vatandaşlarımızın nasıl daha çok faydasına oluru düşünmek. Yine bu mantık ile gurbetteki hemşehrilerimizi de düşünerek onların Kavak’a dönüşünü sağlamak adına istihdama her zaman öncelik veriyoruz. İstihdamın artması adına birçok farklı projelere imza atıyoruz” diye konuştu.

“Doğalgaz çalışmaları bu sene başlayacak”

Doğalgaz çalışmaları ile ilgili olarak imzaların atıldığını belirten Başkan Sarıcaoğlu, “Özellikle gurbetteki hemşehrilerimin merakla beklediği doğalgaz çalışmaları konusunda sona gelindi. İmzalar atıldı ve bu sene çalışmalar başlayacak. 2019 yılında da kullanmaya başlayacağız. Doğalgazın ilçemize gelmesi ile birlikte istihdamda da daha fazla artış olacak. Çünkü ilçemize gelmek isteyen birçok yatırımcı doğalgazı bekliyor” şeklinde konuştu.

Dernek çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini vurgulayan Atakum Kavaklılar Derneği Başkanı Av. Erhan Çankaya ise, “Atakum Kavaklılar Derneği olarak Kavak’ın gelişimini ve değişimini yakından takip ediyoruz. Tüm Kavaklı hemşehrilerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir