SAPANCI, “BİZDE HALKI KANDIRMAK YOK!”

SAPANCI, “BİZDE HALKI KANDIRMAK YOK!”
Saadet Partisi (SP) Çarşamba Belediye Başkan Adayı Zekai Adem Sapancı, Kızılay caddesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi

Saadet Partisi (SP) Çarşamba Belediye Başkan Adayı Zekai Adem Sapancı, seçim çalışmaları çerçevesinde esnaf ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Kızılay Caddesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Sapancı’ya, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililer eşlik etti.

bu-001.jpg

bu3-001.jpg


‘VATANDAŞIMIZDAN OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER ALIYORUZ’
Esnafların talep ve isteklerini de dinleyen Sapancı; “Seçim çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Esnaflarımızı ziyaret ederek hem talep ve isteklerini dinliyoruz, hem de projelerimizi anlatıyoruz. Esnafımızdan ve vatandaşımızdan olumlu geri dönüşler alıyoruz. İnşallah 31 Mart sonrası İlçemizi Milli Belediyecilik ile tanıştıracağız” diyerek devam etti.

‘SEÇİM ÖNÜ ASFALT ATARAK GÖZ BOYAYACAKLAR’
Çarşamba İlçemiz hizmet anlamında bir şeyler yapılıyormuş gibi gözükse de aylar değil son birkaç yıldır adeta Çin işkencesine maruz bırakıldı ifadelerini kullanan Sapancı, “Yerel seçimler süreci başlamış belediyecilikle övünenler köstebek yuvası nasıl yapılır halka nasıl eziyet edilir her şeyi güzel sergiliyor. Bahaneleri de kanalizasyon için biraz zahmet çekeceğiz. Seçim önü asfalt atarak göz boyayacaklar. Seçimden sonra Çarşamba bu düşüncelere yeniden teslim edilirse kaç yıl daha bu işkenceyi çekecek herkes merak ediyor. Bu işkenceden ve temiz, düzgün, seviyeli hizmetçiliği adil hizmeti Saadetle ilçemiz bizimle inşallah görecek. Şimdiden sözünü veriyoruz. Biz sözümüzü verir yaparız. Bizde halkı kandırmak yok” şeklinde konuştu.

bu1-001.jpg

bu4.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir