Şanlıurfa Mesaisi Başladı

Şanlıurfa Mesaisi Başladı
Samsunspor Ptt 1. Lig’in 29. haftasında karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına başladı.

 

Ptt 1. Lig’de son iki haftayı 6 puanla kapatarak galibiyet serisi yakalayan Samsunspor, bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına başladı. Dünü izinli geçiren Kırmızı Beyazlı ekip saat 17.00’de Nuri Asan Tesisleri’nde toplanarak Teknik Direktör Besim Durmuş ile kısa bir toplantı gerçekleştirdi.

KRİTİK HAFTALARDA KENDİNİZE DİKKAT EDİN

Toplantıda Besim Durmuş öğrencilerini Manisaspor galibiyetinden ötürü kutlarken ligde çok kritik haftalara girdiklerini ve kendilerine dikkat etmeleri konusunda uyardığı öğrenildi.

Toplantı sonrasında düz koşu ile başlayan idman daha sonrasında Yardımcı antrenörler eşliğinde istasyon ve kondisyon çalışmalarıyla devam etti. Daha sonrasında iki gruba ayrılan oyuncular sırasıyla çift kale maç yaparken idman açma germe çalışmalarıyla son buldu.

Öte yandan arka adalesinde hafif ağrıları bulunan kaleci Atilla takımdan ayrı yaptığı düz koşu sonrasında salonda çalışmalarına devam etti.

Şanlıurfaspor – Samsunspor mücadelesi 7 Nisan Pazar günü saat 16.00’da Şanlıurfa GAP Arena’da oynanacak.  Ayrıca CHP Samsun Milletvekili A. İhsan Kalkavan Samsunsporlu yöneticilerle birlikte idmanı izledi.

Kaynak:Haberexen

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir