SAMSUNUM 2 GEMİSİ AYVACIK'TA...

SAMSUNUM 2 GEMİSİ AYVACIKTA...
'Saklı Cennet'" Ayvacık İlçesine, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz verdiği sözleri tutmaya devam ediyor. Samsunum2 gemisi artık Saklı Cennet Ayvacık turizminin hizmetinde

30 Mart Yerel seçim çalışmalarında Ayvacıklılara Belediye Başkanı Mustafa Belur'la birlikte turizm adına elimizden ne geliyorsa yapacağız. İlk etapta buraya bir gemi getireceğim sözünü veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz sözünü tuttu ve Samsunum 2 gemisini bugün Ayvacık Hasan Uğurlu Baraj gölüne indirdi. Ayvacık'ın turizm alanında bölgenin en büyük yatırımı ve adı gibi gerçekten Saklı Cennet olduğunu ve turizmin gelişmesi adına akla gelen her hizmete destek olacağım sözleri üzerine ilçede ki bazı Mahallelere yol ve alt yapı çalışmalarını başlatan Başkan Yılmaz, şimdi de turizmin canlanması ve ilçeye katkı sağlaması adına gemi hediye etti.

Ayvacık İlçesine TIR'la getirilen Samsunum 2 adı verilen gemi suya vinç yardımı ile indirildi. Yeni geminin motor, kaptan ve diğer çalışmalarının en kısa sürede tamamlanarak Kurban Bayramı öncesi veya hemen akabinde turizm hizmetine başlatacaklarını dile getiren Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, "Öncelikle belirtmek istiyorum. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'ın İlçemiz turizmine verdiği katkıları ve destekleri nedeni ile kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. Ayvacık'ın turizmini canlandırmamız adına Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyor. Bu da bizleri memnun ediyor. İnanıyorum Saklı Cennet Ayvacık kısa sürede başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz ile Karadeniz bölgesinde adından çokça sık söz ettirecek gözde ilçelerin başında gelecek. Ayvacık olarak kendisine minnettarız ve çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber