SAMSUNSPOR’UN SIKINTISI 'GOL'

SAMSUNSPOR’UN SIKINTISI GOL
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, forvet ve gol atma konusunda bir sıkıntı yaşadıklarını söyledi
Teknik direktör Hüseyin Kalpar, PTT 1. Lig’de oynadıkları 12 maçın değerlendirmesini yaptı. Nuri Asan Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Hüseyin Kalpar, ligin ilk yarısının sona ermesine 6 maç kaldığını hatırlatarak, “Urfa ile oynadığımız maçı deplasmanda bir puan alarak Samsun’a dönmüş bulunuyoruz. Biz şu ana kadar 17 gol atmışız ve bana göre daha fazla gol atılması gerekirdi. Maç kazanamamada en büyük sıkıntımız gol atamamak oluyor. Zaten futbolda gol atarsan kazanırsın, gol atamadığın zaman kazanamıyorsun. Burada bu sıkıntıyı yaşadığımızı söylemek isterim. Pozisyona giriyor muyuz, evet giriyoruz. Pozisyona girmede bir sıkıntı yok. Ankaraspor maçında çok net üç tane çok net karşı karşıya kalmış olduğumuz pozisyonu gole çeviremedik. Ondan önce Buca maçı. Kaçması mümkün olmayan pozisyonları gole çeviremedik. Yine çok az olmasına rağmen Urfa maçında direkten dönen topumuz golle sonuçlanabilirdi. Oradan da 3 puanla dönebilirdik. Yani şu anda 4 veya 6 puan daha olsaydı, mevcut durumumuzun çok daha üstünde olurduk” dedi.
Takımının mücadelesinden sonuna kadar memnun ve mutlu olduğumu söyleyen Kaplar, Erdem 3, Ekiko 2, Musa Sinan 3, Serkan 1, Murat 2, Fatih 1, Arif 2, Musa Aydın 1, Turgay 1 ve Adiloviç’in 1 gol attığını hatırlatarak, “Takım 17 gol attı. Görülüyor ki, golün büyük bölümlerini forvet oyuncuları değil, orta saha ve defans oyuncuları atmış. Bu da bir gerçeği önümüze koyuyor. Forvet ve gol atma konusunda bir sıkıntı yaşıyoruz” diye konuştu.
15-30 dakika arasında 1 gol, 30-45 arasında 2 gol, 45-60 arası 1 gol, 60-75 arası 2 gol ve 75-90 arası 10 tane gol atıldığını dile getiren Kalpar, “Demek ki iyi mücadele ediyoruz, performans çizgimiz çok yüksek, kondisyonumuz ve çalışkanlığınız iyi ki, 75 ile 90 arasında attığımız gol sayısı bunu gösteriyor. Oyunu bırakmayışımız, isteğimizin sonuna kadar devam ettiğini gösteriyor. Takım açısından önemli bir veri” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir