Samsunspor'dan Açıklama

Samsunspordan Açıklama
Samsunspor Yönetim Kurulu, "Samsunspor'un deplasmanda 1461 Trabzonspor ile oynadığı maçın öncesinde ve sonrasında yaşananlar bizleri derinden üzmüştür. Bir daha böylesine olayın yaşanmaması adına yönetim kurulumuz gerekli çalışmaları ve yazışmaları başlat

Samsunspor Yönetim Kurulu, "Samsunspor'un deplasmanda 1461 Trabzonspor ile oynadığı maçın öncesinde ve sonrasında yaşananlar bizleri derinden üzmüştür. Bir daha böylesine olayın yaşanmaması adına yönetim kurulumuz gerekli çalışmaları ve yazışmaları başlatmıştır" açıklaması yaptı.

Samsunspor Yönetim Kurulu imzalı yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Samsunspor'un deplasmanda 1461 Trabzonspor ile oynadığı maçın öncesinde ve sonrasında yaşananlar bizleri derinden üzmüştür. Bilindiği üzere her maç öncesi sabah iki kulübün birer yöneticisi, idari menajeri, medya sorumluları, TFF temsilcileri, resmi ve özel güvenlik müdürlerinin katıldığı toplantı gerçekleştirmektedir. Bu toplantıda saha içi ve saha dışındaki alınacak güvenlik önlemleri tartışılır ve öneriler sunulur. 1461 Trabzonspor maçı öncesi de kulübümüzün temsilcileri bu toplantıya katılmış, taraftarımızın maça geliş-gidişlerinin ve güvenliğinin en iyi şekilde sağlanması konusunda uyarılarda bulunulmuştur. Ancak, maç öncesi hiç kimsenin istemediği görüntüler yaşanmıştır. Buna karşılık maça gelen Başkanımız Emin Kar ve 9 yönetim kurulu üyemiz taraftarımıza daha hassas davranılması konusunda maçı izleyen ilin valisi ve emniyet müdürüne gerekli girişimler yapılmıştır. Bu esnada kulübümüzün idari menajeri ise bizzat olay yerine gönderilerek duruma müdahale etmesi sağlanmıştır. Bunun sonucunda da indirilen pankartlar yeniden yerine astırılmıştır. Sonuç olarak, taraftarımızın ve yönetim kurulumuzun yoğun şekilde katılımıyla gerçekleşen bu deplasmanda yaşanan olaylar tabi ki bizleri çok üzmüştür. Ancak, maç öncesi yapılan toplantıdaki uyarılara ve maç sırasında yapılan girişimlere rağmen olayların önüne geçilememesini kulübümüzün Futbol Şube Sorumlusu Sayın Nihat Soğuk'a bağlamanın yanlış olduğu aşikardır. Bir daha böylesine olayın yaşanmaması adına yönetim kurulumuz gerekli çalışmaları ve yazışmaları başlatmıştır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir