SAMSUNSPOR’A KİRLİ OPERASYON!

SAMSUNSPOR’A KİRLİ OPERASYON!
Yılport Samsunspor – Siltaş Pendikspor karşılaşmasında Samsunspor’a verilmeyen penaltılar çileden çıkardı.

Hafta sonu oynanan Pendikspor – Samsunspor karşılaşması 1-0 skor ile biterek Samsunspor, 3 puan kaybetti. Samsunspor halkından ve Tv program yorumcularından, maçı yöneten hakeme tepki yağdı.

“VAR ZİHNİYETİ SAMSUNSPOR’U BOĞDU”
Hafta sonu oynanan Pendikspor – Samsunspor karşılaşmasında net 2 penaltı pozisyonunun göz göre göre verilmemesi üzerine Samsunspor taraftarına ve Samsunspor yönetimine seslenen yaygın televizyon ve sosyal medya dan bazı taraftarların isyanları ve futbol hakemleri ile TFF ve Hakemler hakkında ki söylemler gündeme bomba gibi düştü. Yılport Samsunspor’un maçı akabinde yaygın televizyon programlarından Beyaz Tv ekranlarında Beyaz Futbol program yorumcusu Ahmet Çakar, “Samsunspor halkı ve Samsunspor taraftarı, Pendikspor - Samsunspor maçını izledim. Samsun’un tartışmasız tam 2 penaltısı verilmedi. VAR’lar bu hafta anlaşmışlar. Bu yapılan çok ayıp. İnsanın aklına türlü türlü sıkıntılar getiriyor. Var zihniyeti Samsunspor’u boğdu. Bu hata falan değil” ifadelerini kullandı.

“BİZİ DAHA AĞIR DOĞRARLAR”
Ayrıca Hasan Özkan ise, “Samsunsporlu olmayan biri ile bunları görüp dile getiriyor. Bizden hala ses yok. Bakın tekrar söylüyorum. Bizi yöneten kişiler; eğer bu şekilde sessiz kalmaya devam ederseniz ileride bizi çok daha ağır doğrarlar.” diyerek tepkisini dile getirdi.

“SAMSUNSPOR’AOPERASYON ÇEKTİLER”
Bu arada maçın hemen akabinde sosyal medyada Eeengin adlı bir taraftar ise yaptığı videolu yayında tepkisini şöyle dile getirdi. Yayında, “Eğer Türk Futbolunda Batuhan Karadenizler, Serhat Akınlar hepiniz dahil, bir tane delikanlı aranızdan çıkıp şu maçla alakalı inceleme yapılmasına yönelik kamuoyu oluşturmazsanız hepinize söylüyorum adam değilsiniz. Ben Samsunspor’lu değilim. Ama Samsunspor’un 3 tane net penaltısı verilmedi şu hocanın emeklerine şu futbolcuların emeklerine yazık. Pendik Samsun’un karşısında top oynamadı. Ama Samsunspor’a yaptığı operasyonlar neticesinde hakem 90+5 verdi sadece bak 2. Sarı dan Kırmızıyı verdi. Gördünüz mü bak adam bir şey demedi. Adam hiçbir şey demedi bak. Milli aradan sonra Beşiktaş maçında bu adam takımının başında olamayacak. İşte böyle insanlarla oynuyoruz. Yazıklar olsun. Allah hakemlik kariyerini bitirsin. Samsunspor’ a operasyon çektiler. Şike ise şike yaptılar, teşvikse teşvik yaptılar. Birilerini zengin ettiler bu maçta arkadaşlar. Burada verilen emekler haram zehir zıkkım olsun. Samsunspor’ a yapılan bu operasyonu, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor gibi görmeyip tepki vermeyenlere de yazıklar olsun” şeklinde çok sert ifadelerle tepki göstermesinin ardından sosyal medyadan Samsunspor’lu taraftarlarında isyan ve tepkileri ayyuka çıktı.

ÖNCE 70 PUAN, ŞİMDİ HAKEM OYUNLARI”

Samsunspor’lu taraftarlar ise, “Geçmişte Samsunspor’u 70 puanla İstanbul takımları karşısında Süper Lige çıkartmayanlar şimdi de geri 1. Lige düşürmek için uğraşıyor. Samsunspor’u kimse sahipsiz veya sıradan bir Şirket takımı diyerek düşünmesin. Koca bir şehir Atatürk arması ile ayağa kalkar ve hakkını arayacaktır. Bu kulüp Samsun’un armasına sahiptir. Şirkette olsa bizim kulübümüz olup şirket gider ama o arma ve kulüp bakidir. Bunu kimse unutmasın. Merkez Hakem Kurulu ve TFF yapılan bu hataların müsebbibini bulup gereken cezaları vermeli ve yapılan haksızlıkları onaracak önlem ve çalışmaları yapmalıdır” ifadeleri ile takımlarına sahip çıkması dikkat çekti.

Dün akşam saatlerinde Yılport Samsunspor Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım, “Başkan Yüksel Yıldırım, son haftalarda hakemlerin Samsunspor maçlarında verdiği kararlarla ilgili tepki gösterdi! Kimse Samsunspor’u yalnız görmesin. Kimsenin hakkını yemediğimiz gibi, kendi hakkımızı da kimseye yedirmeyiz. Türk futbol kamuoyu da bunu böyle bilsin! ADALET istiyoruz!"

NOT: Başkan açıklamasının ardından Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, bugün akşam yayınlayacağımız ExpreSpor programına telefonla katılarak gündemle alakalı geniş açıklamalar ile merak ettiğiniz tüm soruları cevaplayacağını belirtir destek ve yayınımızı kaçırmamanızı dileriz.

penalti-laura.jpg

penalti-222.jpg

HABER: Ünal DALDAL

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber