Samsunspor Taraftarından Çağrı

Samsunspor Taraftarından Çağrı
Samsunspor taraftarları, sosyal medya üzerinden paylaştıkları metin ile Samsun kamuoyuna çağrıda bulundu.

Samsunspor’un içinde bulunduğu durum üzerine taraftarlarca hazırlanan bir çağrı metni sosyal medyada hızla yayılıyor. Taraftarlar tarafından hazırlanan metinde şu ifadelere yer veriliyor:

"Bilindiği üzere SAMSUNSPOR'umuz 05.06.2015 günü tarihinin önemli karşılaşmalarından birine çıkmış ve maalesef penaltılar sonucu bu mücadeleyi kaybetmiştir. Ancak kaybedilen bu final sonrası anlaşılmıştır ki, şehir dinamikleriyle beraber birleştiğinde inanılmaz bir güç oluşturabilmekte ve direnç gösterebilmektedir.

2014/2015 sezonu devre arasında yönetime gelen ve tam bir kaos içinde olan camiaya; adeta gecesini gündüzüne katıp çalışarak, bir anda sahadaki futbolcusundan tribündeki taraftarına kadar hem gerçek bir umut hem de büyük bir enerji veren Erkut TUTU başkanlığındaki mevcut yönetimin düşüncelerinin sadece SAMSUNSPOR olduğunu ve bu ilke ile hareket ettiklerini, sezon içinde Büyük SAMSUNSPOR Taraftarının duygu ve düşüncelerini dile getirmekte zorlanmadıklarını görmek ve onların da gerçek birer SAMSUNSPOR sevdalısı olduklarını bilmek bizler adına onur ve gurur verici bir durumdur. Mevcut yönetimimizin gösterdikleri bu SAMSUNSPOR duruşları ve final yolunda verdikleri her emek için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İşte tam da bu nedenlerle mevcut yönetimin, şehrin tüm dinamiklerinin oluşturacağı güçle beraber desteği arkasına aldığında PTT 1.ligdeki hedefinin sadece şampiyonluk olarak belirleneceğini ve el ele Süper Lig e çıkacağımızı düşünüyor, SAMSUNSPOR taraftarı olarak çağrımızı yapma gereği duyuyoruz.

Tek kurtuluş yolunun süper lige çıkmak olduğunu düşünerek sağlamakta geç kalınmış olunan sinerjiyi bu sezon en erken ve sağlam şekilde oluşturabilmek adına; bu sezonu SAMSUNSPOR'un kurtuluş sezonu ilan ederek şehrin mülki amirlerini, önde gelen iş adamlarını, tüm kamu kurum ve kuruluşlarını, sivil toplum örgütlerini, şehri temsil eden tüm parti teşkilatlarını ,bu şehirde ticari kazanç sağlayan şirketleri mevcut yönetimde bulunan ve Samsun şehrini, SAMSUNSPOR'u en iyi şekilde temsil eden yönetime maddi ve manevi her türlü destekte bulunmaya çağırıyor ve bir kez daha taşın altına ellerini koymaya davet ediyoruz.

Şehrin tüm dinamiklerinin aktif halde desteği gerçekleşirken, içinde bulunduğumuz bu zor dönemde sevdalısı olduğumuz armaya sahip çıkma hususunda en büyük görev Büyük SAMSUNSPOR Taraftarına düşmektedir.Her şartta , içeride ve dışarıda takımın yanında olan bizler için de diğer senelerden farklı şeyler yapma zamanı gelmiştir.Sevdamızın gereği kulübün bu hayati sezonunda tüm şartları zorlamak.hayati olmayan tüm harcamalarımızdan vazgeçerek gereken desteği sağlamaktır.Bu zamana kadar hep hayal boyutunda kalan 5000-10000 kombine satışı kampanyaları içinde bulunduğumuz olumsuz şartlar sebebiyle bu sene mutlak gerçekleşmek zorundadır.Zaman laf değil sevdanın gereğini yerine getirme zamanıdır.Bu şehirde kağıt toplayarak geçindiği halde kombinesini alan ağabeylerimiz varken armayı kaderine terk etmek kendimize taktığımız Büyük Samsunspor Taraftarı ismiyle bağdaşmaz.Bu sebeplerle Büyük Samsunspor Taraftarının üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacağından ve satışa çıkacak olan tüm kombineleri tüketerek tıpkı finalde olduğu gibi; bir arma, bir forma ve bu şehrin asil renkleri nasıl kapalı gişe desteklenir tüm Türkiye’ye göstereceğinden hiçbir kesimin şüphesi yoktur. Bu yolda öldürmeyen her acı bizi dirilttiği gibi bize karşı örülen her duvarı da aşmayı birlikte başaracağız. Muhakkak ki bu asil şehrin çocukları o gün geldiğinde bunu en iyi şekilde kanıtlayacaktır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Dünya