Samsunspor, Eski Dönem Başkanlarıyla Toplantı Yapacak

Samsunspor, Eski Dönem Başkanlarıyla Toplantı Yapacak
Samsunspor Divan Başkanlık Kurulu, geçmiş dönem borçları için Kırmızı-Beyazlı kulübün eski başkanlarını toplayarak durum değerlendirmesi yapacak.

Samsunspor Divan Başkanlık Kurulu, Genişletilmiş Divan Danışma Kurulu toplantısında önemli kararlar aldı. Samsunspor’u ekonomik kıskaca sokan geçmiş dönem borçları ve kulübün tüm gelirlerine konan temlikler konusunda, geçmiş dönem başkanlarının bir ortak toplantıda bir araya getirilmesi kararlaştırıldı.

SAMSUN PROTOKOLÜ İLE MORAL YEMEĞİ

Aynı zamanda önümüzde ki günlerde, para konusunun hiçbir şekilde gündeme gelmeyeceği genişletilmiş bir yemek düzenleneceği ifade edildi. Bu yemeğe başta Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç olmak üzere Samsun milletvekilleri, Samsun protokolü, işadamları, ilçe belediye başkanları, basın ve Samsunspor Yönetimi’nin önereceği diğer isimler davet edilerek Samsunspor etrafında sağlanacak birliktelikle, Samsunspor’a moral desteği sağlanacak.

 YENİ ÜYE KAZANDIRMA PROJESİ

Samsunspor Divan Başkanlık Kurulu, kulübün üye yapısının güçlendirilmesi kaçınılmaz bir zorunluluk olduğunu ifade ederek, "Bu amaçla Divan Kurulu üyelerinin de desteği ile 'Yeni üyeler kazandırma' projesi uygulamaya sokulacaktır. Bu konuda İlçe belediye Başkanları ile görüşülerek onlarında ilçelerinde destek olmaları sağlanacaktır. Samsunspor’un aidatlarını toplamak üzere ücreti “Divan Başkanlık Kurulu” Tarafından karşılanmak üzere bir eleman görevlendirilecektir." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kaynak :samsunkenthaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz